miguel napisał(a): Czy wszystko sprowadza się do braku atrakcyjności fizycznej?
Abssinth napisał(a):jak juz wiele razy bylo powtorzone - zaakceptuj sie sam najpierw.
nie jestes najbrzydszy na swiecie - o tym chyba wiesz.
i sa osoby znacznie mniej atrakcyjne niz Ty, ktore zyja w szczesliwych zwiazkach.
wszystko jest w glowie, a nie na zewnatrz.
miguel napisał(a):Co zrobić żeby znaleźć kogoś kto mnie zaakceptuje? Dlaczego na tym świecie nie ma takiej osoby?
Bianka napisał(a):Hehe przyjrzyj się temu co napisałeś Co zrobić żeby znaleźć, dlaczego nie ma takiej osoby? Skoro nie ma to nie można znaleźć, a Ty zakładasz z góry, że nie ma, więc dlatego nic nie możesz zrobić
Bianka napisał(a):Jeżeli udajesz kogoś kim nie jesteś to też jest wyczuwalne, bo ludzie wyłapują fałsz i nienaturalność od razu, żebyś był autentyczny, musisz zaakceptować siebie i być jaki jesteś bez spięcia na luzie, wtedy inni będą mieli szansę CIEBIE zaakceptować lub nie, zależy kto co lubi...
Bianka napisał(a):Miguel na czym Twoja nieatrakcyjność polega? napisz nam jak wyglądasz i co jest w Tobie najbardziej nieatrakcyjnego?
Bianka napisał(a):Miguelu nie zrozumiałeś, jeśli piszesz " Co zrobić, żeby znaleźć i nie ma takiej osoby, to jak możesz znaleźć osobę której nie ma? i po co jej szukać? wydaje mi się, że to masz właśnie zakodowane w podświadomości, że tej osoby nie ma, nie istnieje taka której byś się spodobał, więc zrobisz raczej wszystko, żeby tą tezę potwierdzić niż, żeby faktycznie kogoś znaleźć...
Bianka napisał(a):Co do drugiej części, to nie wiem co przeżyłeś, można mieć 50 lat i niewiele przeżyć siedząc i nic nie robiac a można mieć 25 i przeżyć bardzo wiele...Mój brat ma prawie 40, wesele w przyszłym roku, coś na ten temat wiem...Jest bardzo szczupły, uprawia sporty itp itd...Jego narzeczona musiała bardzo o niego zawalczyć bo on po prostu przestraszył się i uciekł, teraz jest bardzo zakochany, szczęśliwy i nie żałuje...Prawda jest taka, że przez te wszystkie lata nie robił zbyt wiele, żeby zmienić swój status, oczywiście twierdził, że robił, jednak my widzieliśmy, że to nie prawda...Brak mu pewności siebie, jest introwertykiem, perfekcjonistą itp itd
Bianka napisał(a):Może źle szukasz, może celujesz w kobiety nie dla Ciebie, może sam nieświadomie kopiesz pod sobą dołek i nie pisz proszę o wyglądzie bo od razu mi się przypomina małżeństwo mojej koleżanki, która jest bardzo szczęśliwa z facetem który wygląda jak mały troll Mają dziecko i dobrze im razem...
Bianka napisał(a):Mój brat też nie znalazł na portalu randkowym, nie wiem czy to jest dobry pomysł..
Bianka napisał(a):Może źle szukasz, może celujesz w kobiety nie dla Ciebie,
bubson84 napisał(a):
Miguel a może po prostu przestań tak krytycznie na siebie patrzeć? Myśląc tak o sobie próbujesz ten obraz na siłę sprzedać każdej pannie i one to czują. Pozdrawiam
Bianka napisał(a):Chodzi mi o to, że lepiej poznać kogoś w realu, przez znajomych, na jakimś wyjeździe, na kursie fotografii czy gdziekolwiek
Bianka napisał(a):Chcesz nam udowodnić, że są na świecie faceci którzy NIKOMU się nie podobają, nie spodobają i nie mają szans na bycie z kimś? nie uda Ci się to, teraz też mam wrażenie nie szukasz rozwiązania tylko dowodu, że nikogo na pewno nigdy nie spotkasz, nie poznasz, nie znajdziesz dla siebie...na takie Twoje myślenie nikt nic tu nie zaradzi
Czego oczekujesz zakładając taki wątek? rad, przytakiwania, współczucia? bo trochę się zgubiłam..
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 118 gości