Bianko ja mysle ze czas kiedy moglas ja nauczyc zasypiac w lozeczku niestety juz minal...zwykle uczy sie juz okolo 6 msc...ona jest juz za duza I dlatego jest to dla was taka tortura:( moZe kladz sie a nia?
Jakie to piękne aż musiałem napisać , tylko tyle.
caterpillar napisał(a):Jakie to piękne aż musiałem napisać , tylko tyle.
pieknie pieknie jak sie czyta ale ja osobiscie znam kilka par ktore maja z tego powodu kryzys w zwiazku , gdyz maja problem z dostepem do sexu przez dobrych kilka lat ..i nomen omen to walsnie faceci sie burza
caterpillar napisał(a):Jakie to piękne aż musiałem napisać , tylko tyle.
pieknie pieknie jak sie czyta ale ja osobiscie znam kilka par ktore maja z tego powodu kryzys w zwiazku , gdyz maja problem z dostepem do sexu przez dobrych kilka lat ..i nomen omen to walsnie faceci sie burza
mahika napisał(a):caterpillar napisał(a):Jakie to piękne aż musiałem napisać , tylko tyle.
znam jednego który ma już swój pokój, bo mamusia ma pokój i łóżko małżeńskie z synami :]
Mówił ze niedługo zacznie otwierać okienko z nadzieją że jakaś panna zbłądzi do niego
mahika napisał(a):caterpillar napisał(a):Jakie to piękne aż musiałem napisać , tylko tyle.
znam jednego który ma już swój pokój, bo mamusia ma pokój i łóżko małżeńskie z synami :]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości