pszyklejony napisał(a):Oczywiście, że ma, tylko jest różnica między oczekiwaniami osoby z DD.
ewka napisał(a):pszyklejony napisał(a):Na tym polega ten matrix syndromu DD...
Zaczynam się poważnie obawiać, że nie ma ludzika bez syndromu DD-x.
pszyklejony napisał(a):Oczywiście, że ma, tylko jest różnica między oczekiwaniami osoby z DD.
pszyklejony napisał(a):Oczekiwania osoby z DD, są odnoszone do nieprawidłowego obrazu siebie i świata.
ewka napisał(a):ewka napisał(a):Mam jakąś alergię na to DD... jakby odnajdywanie i poznawanie siebie, innych, życia, świata i w ogóle wszystkiego było czymś niezwykłym i automatycznie przypisanym tylko osobom z DD. Mam jakiś bunt na to.
pszyklejony napisał(a):ewka napisał(a):ewka napisał(a):Mam jakąś alergię na to DD... jakby odnajdywanie i poznawanie siebie, innych, życia, świata i w ogóle wszystkiego było czymś niezwykłym i automatycznie przypisanym tylko osobom z DD. Mam jakiś bunt na to.
Osoby bez DD nie mają potrzeby poznawania siebie w sensie poszukiwania wad, bo im nic nie przeszkadza.
pszyklejony napisał(a):ewka napisał(a):ewka napisał(a):Mam jakąś alergię na to DD... jakby odnajdywanie i poznawanie siebie, innych, życia, świata i w ogóle wszystkiego było czymś niezwykłym i automatycznie przypisanym tylko osobom z DD. Mam jakiś bunt na to.
Osoby bez DD nie mają potrzeby poznawania siebie w sensie poszukiwania wad, bo im nic nie przeszkadza.
ana27 napisał(a): pan mnie olal i tak się kończy moja cyber-love
biscuit napisał(a):ana27 napisał(a): pan mnie olal i tak się kończy moja cyber-love
ana
co masz konkretnie na myśli pisząc "pan mnie olał"?
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości