bubson84 napisał(a):Ja Ci powiem tak - dziewczyno wylecz się z tego. To Cię zaczyna niszczyć, a śledzę Twój temat od początku.
Pszyklejony ma rację.
Jeżeli chodzi o tego gościa z Niemiec - może jest bardzo zapracowany, może ma rodzinę, może szuka kogoś do wyżalenia się, nie wiem... Jestem bardzo sceptyczny jeżeli chodzi o poznawanie się przez internet, choć sam często tak kogoś poznawałem. Niestety zwykle w realu okazywało się, że to nie było to.
Powiem tak - gdybym był nim i by mi na Tobie zależało już dawno byśmy się spotkali.
Też jestem bardzo romantyczną duszą, ale czasami trzeba trochę zimnego dystansu.
Pozdrawiam serdecznie:)
Kajka74 napisał(a):Ktoś tu trafnie zauwazył, że jesteś mocno spragniona drugiego człowieka, czułosci...tak mocno, że "uczepiasz" sie kazdego, bez względu na to kim on jest i co sobą reprezentuje...Fantazjujesz, nakręcasz się i pewnie daje Ci to energię i lepsze samopoczucie...nawet to rozumiem, bo gdy jestem sama to podobnie reaguję na mężczyzn....
Z drugiej strony sama czujesz, że cos jest nie tak, a intuicja nie kłamie. I tego bym sie trzymała.
ana27 napisał(a):Własnie dostałam sms: " obciąłem włoski, ogoliłem sie, całusy i przytulam mocno twój Igor..." ehhh nie odpisalam bo nawt nie wiem co zreszta zadnego pytania nie było...
Ale pryszcza pokrytego maseczką? czy ta maseczka to nie na twarzy? a może maseczka na twarzy, ale pryszcz gdzie indziej?ewka napisał(a):"Wzięłam prysznic, nałożyłam maseczkę i wycisnęłam pryszcza"
ana27 napisał(a):W życiu realnym... Hmmm chyba nie zauważam tzn nie nawiązuje bliższych znajomości , wiem ze to bez sensu ale czuje się taka trochę " zajęta"
ana27 napisał(a):W życiu realnym... Hmmm chyba nie zauważam tzn nie nawiązuje bliższych znajomości , wiem ze to bez sensu ale czuje się taka trochę " zajęta"
Honest napisał(a): "wikłając się" w takie znajomości, niepewne, zdystansowane, po prostu podświadomie unikasz prawdziwych, bezpośrednich miedzyludzkich relacji????
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości