No patrzcie same naturalne talenty tu mamy
ana27 napisał(a):nie, no nic nie czytałam... po prostu stwierdziłam, że chyba przegięłam z tym roztrząsaniem całej sytuacji.
Pasji i zainteresowań to ja miałam zawsze sporo ...
tylko przez ten czas ostatni jakoś się zafiksowałam
Swietnie ze to juz widzisz
Teraz czas je odkurzyc troche
Same korzysci z tego: 1. w koncu to pasje, wiec i przyjemnosc z ich spelniania. 2. zajmuja czas i umysl - mniej okazji by popadac w melancholie (bardzo zle widziana przez nasz meski rod) 3. Jesli niemiec nie bedzie akurat w tym czasie swoich pasji rozwijal, to pewnie bedzie siedzial przed otwrta skrzynka, czekal na jakas wiadomosc i... mial te same odczucia co Ty, czekajac na niego
Ann, ludzie radza Ci w jedna strone, ja (Bis i Mahika) troche bardziej w przeciwna, ale decyzja nalezy tylko do Ciebie. Bo przeciez to nie my bedziemy ponosic jej konsekwencje, tylko Ty.. Ja uwazam tak jak Mahika, ze ten niepokoj, skolatane serce, rozterki a na koniec to uczucie ulgi, czy wrecz bujania w oblokach, gdy zaczynacie gadac - dla mnie to sa wszystko piekne uczucia, zwiazane z miloscia, choc niekotre z nich nie sa najprzyjemniejsze. Ja bym na Twoim miejscu i przedewszystkim gdybym byl kobieta, poswirowalbym z nim jeszcze troche i na pewno chcialbym sie sie z nim osobiscie. Chocby zeby sprawdzic czy mam miekkie dlonie, jak pachnie, jak smakuje. Burza uczuc gwarantowana - a i namietnosci bym SOBIE nie szczedzil - gdybym byl kobieta
Ale jesli zle sie z tym czujesz, jezeli tylko frustruje Cie taka relacja i nie chcesz sie tak czuc, to nie ciagnij tego dalej, a napewno nie namawiaj go do przyjazdu, bo jak juz mowilem to nie takie chop siup, jak wyskoczyc do kiosku po gazete. Pewnie wyda na to cala kase ktora skladal na nowa karte graficzna do kompa. Wiec chociaz nie rob go z tym w balona....
mahika napisał(a):Forsaken napisał(a):Czyzbys czytala podreczniki "dla nie radzacych sobie"?
nie. Ja tak sobie poradziłąm bez podrecznika.
Forsaken napisał(a):Kobieta, wydaje mi sie, tez powinna znalesc sobie takowe pasje, jednak nie po to zeby miec czy zainteresowac faceta, lecz zeby zajela sie czasem czyms innym niz tylko roztrzasaniem czy zalezym mu bardziej na mnie niz mi na nim
tez tak myślę.
Niezależnie od płci.
Mahika
ciesze sie ze myslisz podobnie, lecz co to ma znaczyc: "niezaleznie od plci"? Sadze ze mialas raczej na mysli: "nie zaleznie od plci, dopki rozmawiamy wylacznie o kobietach"
Podywagowalbym wiecej, ale musze jeszcze zmieszac Buke z blotem.. Bo, znowu mi sie Pannica narazila