smerfetka0 napisał(a):... nalezy jej pokazac druga strone medalu zeby z tego nie wyszlo cos gorszego niz zawod milosny.
oje doswiadczenia zyciowe mowia mi akurat ze czasami zbyt pochopnie skreslamy zwiazki ktore moze i nie jest jakies tam super, a jednak mimo to warte sa tego zeby o nie powalczyc.
Abssinth napisał(a):oje doswiadczenia zyciowe mowia mi akurat ze czasami zbyt pochopnie skreslamy zwiazki ktore moze i nie jest jakies tam super, a jednak mimo to warte sa tego zeby o nie powalczyc.
ale osochozi...?
walczyc o zwiazek ktory nie jest super?
jak dla mnie to jest zgadzanie sie na bylejakosc.....
jesli mam z kims spedzic cale zycie albo przynajmniej dluuugi jego kawalek - to nie chce czegos, o co trzeba wlaczyc, a co i tak nie jest super...
chce Szczescia
chce Milosci
chce Przyjazni
chce Radosci
a nie byle czego.....
tak, wiem, idealistka ze mnie.
ale tylko dzieki temu jestem z kims, z kim moge sie czuc szczesliwa i nie musze 'walczyc' 'interpretowac' etc etc etc
-----------------------------
wiesz, jesli piec osob cos interpretuje w sposob A, a jedna osoba interpretuje w sposob B - jest naprawde duza szansa, ze A jest ta wlasciwa interpretacja...
ana27 napisał(a):W sumie nic, siedzę jak ta głupia flądra od 18 i czekam na PANA ja pier...le nie mam siły, potrzebuje faceta na tu i teraz niech przytuli i pocałuje... a ja naiwna zasiadłam przed monitorem...ehhh Mam wrazenie, że tak czy inaczej to była jedynie kwestia czasu, wiec lepiej teraz niz za kolejne 2 miesiące mojego wkręcania
ewka napisał(a):ana27 napisał(a):W sumie nic, siedzę jak ta głupia flądra od 18 i czekam na PANA ja pier...le nie mam siły, potrzebuje faceta na tu i teraz niech przytuli i pocałuje... a ja naiwna zasiadłam przed monitorem...ehhh Mam wrazenie, że tak czy inaczej to była jedynie kwestia czasu, wiec lepiej teraz niz za kolejne 2 miesiące mojego wkręcania
No a dlaczego Ty tak siedzisz Ana? Przecież nie można... tzn. można, ale nie warto... tak wysiadywać. Do kina byś poszła, na imprezę jakąś... "pouciekaj" trochę.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 182 gości