swietny pomysl!!!!kazda kobieta MARZY o chwili dla siebie poporodziepozytywnieinna napisał(a):no tak, a to ma byc prezent dla kogo,
ja tam marzylam pociazy o kosmetyczce i fryzjerze, jakby mi ktos cos takiego sprezentowal to pewnie padlabym ze szczescia
swietny pomysl!!!!kazda kobieta MARZY o chwili dla siebie poporodziepozytywnieinna napisał(a):no tak, a to ma byc prezent dla kogo,
ja tam marzylam pociazy o kosmetyczce i fryzjerze, jakby mi ktos cos takiego sprezentowal to pewnie padlabym ze szczescia
pozytywnieinna napisał(a):no tak, a to ma byc prezent dla kogo,
pozytywnieinna napisał(a)::lol: sikorko wiem o co pytalas, ja poprostu sobie przypomnialam, jak mnie zarzucili roznymi rzeczami ludziska po porodzie, a ja poprostu czulam sie jak wielki, zaniedbany slon i marzylam o fryzjerze, masazu itd...
limonka napisał(a):pozytywnieinna napisał(a)::lol: sikorko wiem o co pytalas, ja poprostu sobie przypomnialam, jak mnie zarzucili roznymi rzeczami ludziska po porodzie, a ja poprostu czulam sie jak wielki, zaniedbany slon i marzylam o fryzjerze, masazu itd...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości