Kryzysy w małżeństwie

Problemy z partnerami.

Kryzysy w małżeństwie

Postprzez Płącząca Perła » 9 lis 2011, o 14:31

Witam wszystkich, jak wiecie pisałam niedawno o moich problemach w małżeństwie, konkretnie z rodziną męża co niestety przekłada się na nasze relacje, które ostatnio nie są za dobre. Też miewaliście kryzysy w Waszych związkach, małżeństwach, ile trwały, jak sobie z tym radziliście? Będę wdzięczna za odpowiedzi:)
Płącząca Perła

Re: Kryzysy w małżeństwie

Postprzez andrzej83 » 9 lis 2011, o 15:56

No wiem że bywają krótkotrwałe, Ale i wiem że bywają nieodwracalne.
Pojęcie względne, bo w zależności od rodzaju kryzysu. Tak mi się zdaje. :kwiatek:
andrzej83

Postprzez Księżycowa » 9 lis 2011, o 18:02

Perełko może ja nie jestem jakoś doświadczona wielce ale z moich wniosków i kryzysu w związku mogę powiedzieć na pewno, że bardzo wiele zależy od tej drugiej osoby... czy rodzina ma na nią wpływ czy nie, czy ta osoba sobie na to pozwala... Ja na szczęscie moje trafiłam na myślącego faceta... I dzięki temu chyba wyszliśmy z jednego incydentu cało... chciał myśleć, zrozumieć...
Nie zdradziłam nigdy na przykład i nie wiem co by było gdyby, bo to zależy od człowieka.... zalezy z kim się zdradzi myślę...

Andrzeju ale czy coś jest odwracalne czy nie to zalezy chyba od poglądów ludzi... jeden zdradę wybaczy drugi nie... zależy właśnie jaka to zdrada...
Księżycowa

Postprzez ewka » 10 lis 2011, o 08:50

Trzeba rozmawiać. Spokojnie, rzeczowo, przyjaźnie.
ewka

Powrót do Problemy w związkach