Bianka napisał(a):To wszystko racja,chciałam tylko zauważyć, że dokładnie tak samo można radzić dziewczynie, gdyby była tu odwrotna sytuacja!
i dodać jeszcze parę takich np "facet nie goni autobusu w którym już siedzi" itp
Rady Twoje są ok jeśli Daro koniecznie chce, żeby ona wróciła, aczkolwiek nie powinien, lepszym wyjściem jest zerwanie kontaktu i koniec kropka, z drugiej strony Daro może nie mieć w tej chwili tyle siły a dwa dziewczyna jest cwana, a Daro zmięknie przy pierwszym efekcie:(
Nie jest taka cwana, a te rady sa niezmiernie skuteczne... Pozatym jak nauczy sie grac ze ma na to zlewke, a musi sie nauczyc zeby ja zdobyc, to latwiej bedzie mu zagrac przed samym soba
Otworza mu sie oczy na inne dziewczyny to bedzie sie smial z samego siebie
To jest niezmiernie skuteczne, sprawdzillem na wlasnej skorze
Opieraja sie to na tzw. efekcie braku dostepu, znanym p psychologii zjawisku polegajacym na tym, ze zawsze pozadamy bardziej tego czego nie mozemy miec.
Ciekawy jestem ile ty sie po tym podnosiles, Andrzej. Mi zajelo to pol roku.
Ile to moze potrwac u Daro?
Sam tez mam na koncie 10 letni zwiazek, ktory skoczyl sie po trosze jak u kazdego z was. Tez oswiadczyla mi za mam poczekac, a wlasciwie ze ona poczeka na mnie, a ja pojde do osrodka. Jak wyjde to ona wtedy sie zastanowi czy chce wrocic do mnie. Oczywiscie tez miala juz pocieszyciela...
Poczulem to wszystko na wlasnej skorze i wyszedlem z tego, odmieniony
Kobiety ktore niszcza zwiazki oraz porzadnych facetow w ten sposob,nie zasluguja na nic dobrego od zycia, nalezy im sie co najwyzej jakis pijak lub narkoman za partnera
I wiem przestawalo mi zalezec zeby wrocila, kiedy ona mi to proponowala, juz nie chcialem. Ale jak