Pewnie siedzialabys przed tv z wypiekami na twarzy
choc przy ludziach wstyd by Ci bylo sie przyznac ze "mnie" ogladasz...
Znałem kiedyś przypadek faceta, który chodził z dziewczyną na basen, czekał na nią w szatni i czesał jej włosy. Wyobrażasz to sobie? Jak sądzisz jaką opinię dziewczyna miała o nim? To świadczy tylko o tym, że facet jest looserem.
Musisz zrozumieć dziewczyny nie chcą żeby facet zgadzał się na wszystko nawet jeśli czasami na to nalegają. One nie chcą faceta łąjzy, który jest na każde jej zawołanie.
Co zrobić, aby nie być „zawsze dostępnym”. To stosunkowo proste. Miej swoje życie nie porzucaj hobby. Nie porzucaj przyjaciół I swojego życia dla dziewczyny. Nie odpowiadaj w ciągu sekund na SMS od niej I nie przesiadaj godzinami na telefonie z nią. Nie zgadzaj się też na każdą porę spotkania i pokaż, że w twoim życiu też coś się dzieje.
Nie zrozum mnie źle nie powinieneś być chamem, który olewa dziewczynę. Jednak musisz mieć własne życie, własne sprawy.
Wielu facetów boi się powiedzieć NIE dziewczynie, bo boją się, że się na nich obrazi. Ale prawda jest taka, że powinieneś wiedzieć i szybko ustalić gdzie są granice, których nie powinno się przekraczać. Nie bój się, że dziewczyna obrazi się, bo powiedziałeś nie. Tak to już jest. Zobaczysz, że jeśli kila razy odmówisz czegoś dziewczynie nawet spotkania, to będzie Cię bardziej szanować.
Teraz bardzo prosta sztuczka, która Ci pozwoli zwiększyć jej zainteresowanie Toba. Moze wydaje się całkiem bez sensu, uwierz mi jednak jest bardzo skuteczna i doskonale nadaje się do zastosowania niezależnie czy dopiero poznałeś dziewczynę czy znasz ją od dawna.
Zastanow sie nad taka historia:
W pewnym momencie ona upomniała się, żebym poczytał jej z reki (krążyliśmy wokół tematów z tym związanych).
I wtedy się zaczęło. Wiedziałem, że tego chce, więc czas był, aby się z nią trochę podrażnić.
Ona zaczęła mówić: „Poczytaj mi z ręki. Proszę Cię. Jestem taka ciekawa”.
Najpierw powiedziałem jej, że moje magiczne moce nie działają, kiedy, ktoś mnie molestuje. Później wziąłem jej rękę jakbym już miał to zrobić, ale natychmiast ja puściłem pytając czy myła. Później powiedziałem jej (niby wyczytując z ręki), że ma brudny pokój. Podrażniłem ją jeszcze trochę.
W końcu walnęła mnie w rękę i powiedziała, że jestem złośliwy i chamski (oczywiście zrobiła to śmiejąc się i będąc łagodnie podirytowaną).Ok, o co w tym chodzi... Dziewczyny przyzwyczajone są przeważnie do roli, w której to one decydują o całej interakcji między wami. Kobiety przyzwyczajone są do roli, w której ty jej nadskakujesz, a ona decyduje o wszystkim. Mało tego. Większość mężczyzn robi wszystko, aby przypodobać się dziewczynie, więc w momencie, gdy ona chce coś od niego on natychmiast jej to daje -
to duży błąd!Jeśli zaczynasz ją drażnić i nie dajesz jej tego co chce, to automatycznie odwracasz role między wami. Wybijasz dziewczynę z rytmu i sprawiasz, że zamiast decydować, to ona się stara.
Jasne, że chciałem jej poczytać z ręki, bo to zabawne i ciekawe, ale dlaczego by tego jeszcze bardziej nie podkręci i sprawić, że dziewczyna będzie się starać, zamiast decydować. To dodatkowo jeszcze zwiększy jej zainteresowanie.
Kiedy zaczniesz spiętrzać przeciwności między czymś, co kobieta chce jej chęć i pragnienie tego, się zwiększa.
Przyszedł do mnie kumpel z paczką chipsów. To był jakiś dziwny smak w stylu czekolady czy truskawki. Ja nie lubię takich wynalazków, więc zignorowałem go, ale w pewnym momencie on zapytał się.
“Chcesz chipsa?”
Powiedziałem, że nie.
A on na to: „To dobrze, bo i tak bym Ci nie dał”.
Nagle ni z tego ni z owego, chciałem dostać coś, co było nie dla mnie. Samo powiedzenie, że nie mógłbym GO dostać sprawiło, że nagle poczułem ochotę na chipsa!Morał jest taki:
Możesz mieć coś, czym druga osoba jest niezainteresowana, ale jeśli tylko postawisz jej przeszkodę do zdobycia tego – ona zacznie tego pragnąć.