myslisz ,ze jest az tak oddanym forumowiczem ?
biscuite ty masz alergie jak slyszysz "wszyskie kobiety" ja mam alergie na wrzucanie wszystiego do jednego wora
kazdy ma jakas alergie
biscuit napisał(a):ja nie mam za sobą doświadczeń uzależnienia
...
i wiem, że jest to choroba po prostu
która oszukuje nosiciela
przeinacza mu myśli w głowie
...
to logicznym narzuca się wniosek skorzystania z profesjonalnej pomocy
...
jestem chory, znajduję dobrego terapeutę uzależnień
i decyduję się mu zaufać, mimo wszystko
mimo podszeptów mojej choroby, że to bez sensu
że sam dam radę
biscuit napisał(a):być może przyjście tu zasila tylko jego mechanizmy iluzji i zaprzeczeń
bo buduje sobie złudzenie, że robi coś w kierunku wydostania się z nałogu
caterpillar napisał(a):ja nie zakladam ,ze ULECZE forsakena nawet uwazam ,ze pisanie z nim w fazie obecnej nie przyniesie wiekszego skutku jedak czasem przychodza tu ludzie po wsparcie gdy maja chwile slabosci albo jak forsaken chca sobie posprawdzac jacy to oni sa cwani i madrzejsci niz inni.
biscuit napisał(a):staram się być szczera
więc czasem wychodzi obcesowo i niemiło
caterpillar napisał(a):"drogi forsakien tracisz tylko czas piszac na tym forum ,bo nic tu nie uzyskasz co najwyzej mozesz sobie pogadac z kurami o pierdolach ale nie o problemie jakim jest uzaleznienie "
...
jesli mialo byc zabawnie no to ja nie zlapalam zartu.
caterpillar napisał(a):ja mam alergie na wrzucanie wszystiego do jednego wora
Krzywdzisz mnie taka ocena, wiesz... Ja nie musze niczego sprawdzac - znam swoja wartosc, a jednak nigdy nie uwazalem sie za mardzejszego od innych (i to wlasnie dlatego ze znam swoja wartosc)...
Myslalby kto, Cate... Zakladam ze skoro sie tym brzydzisz, to innych rowniez nie wrzucach do tego samego wora?
Dziekuje wam za dobra i wartosciowa rade... To rzeczywisice jest najlepszy krok do podjecia w mojej sytuacji. Calkowicie sie z wami zgadzam w tej sprawie!
Jesli ktos odczuje potrzebe by proponowac mi terapie, czy specjaliste, to prosze niech to zrobi na priva - niech nie pisze tego w watku.
Nie mowcie mi tez juz wiecej ze zle trafilem, przychodzac do was.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość