andrzej83 napisał(a):Trudne pytanie, bo nie mam ką taktu. Dosyć to skąp likowane.
Bianka napisał(a):Obecność ojca w życiu córki jest bardzo ważna, nie znam sytuacji więc trudno mi coś mówić, ale myślę, że nie powinno się poddawać, może mieć żal i dziurę w duszy, że ojciec się poddał
Też od razu ten film mi się przypomniał
Nie chcę Cię dusić Andrzej, jak będziesz kiedyś miał ochotę to nam opowiesz
andrzej83 napisał(a):, wiem że mała jest zadbana, szczęśliwa oto się nie boję i to......
Choć chciałbym mieć kiedyś okazję z nią o tym porozmawiać. To jak na razie...........
To nie jest takie łatwe.
Bianka napisał(a):Może nie łatwo, ale "kiedyś" może być na to za późno, nie da się nadrobić straconego czasu, mała może być zadbana, szczęśliwa, ale nic nie zastąpi jej ojca, nic nie wypełni tej luki, może mieć gwiazdkę z nieba ale ojca zawsze brak:(
Płącząca Perła napisał(a):Witajcie, dopiero teraz znalazłam chwilkę bo mąż miał wolne i byliśmy na świeżym powietrzu. Musze korzystać bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie następny raz:)
Andrzeju
ciesze się, że ktoś wierzy w to, że to przetrzymam, postaram się, choć nie będzie to łatwe, na samą myśl o jutrzejszym dniu brzuch mnie boli, ciągle myślę co znowu wymyślą. Co do Twojej sprawy znam podobną sytuację, wiem, że musi Ci być ciężko, jeśli będziesz miał siłę i ochotę to napisz o tym, może będzie Ci lepiej. Mnie bardzo pomaga pisanie z Wami bo czuje, że nie jestem z tym sama..
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 335 gości