Czy ze mną jest coś nie tak?/

Problemy z partnerami.

Re: Czy ze mną jest coś nie tak?/

Postprzez sikorka » 6 paź 2011, o 18:38

ale co? lody? no pewnie ze tak - pychota, zwlaszcza truskawkowe - mniam :haha:
a myslisz ze dzieci lodow nie lubia? :shock:

Ty zberezniku .... :twisted:
sikorka

Postprzez andrzej83 » 6 paź 2011, o 18:42

sikorka napisał(a):ale co? lody? no pewnie ze tak - pychota, zwlaszcza truskawkowe - mniam :haha:
a myslisz ze dzieci lodow nie lubia? :shock:

Ty zberezniku .... :twisted:

Dla tego napisałem że lubię. :haha:

Ja tam się nie wstydzę, przecież wszystko jest dla ludzi. :kwiatek: :haha: :haha: :haha:
andrzej83

Postprzez sikorka » 6 paź 2011, o 18:46

dobrego wieczoru Kolego. lece na kolacje. papa :papa:
sikorka

Postprzez andrzej83 » 6 paź 2011, o 18:48

sikorka napisał(a):dobrego wieczoru Kolego. lece na kolacje. papa :papa:

Wzajemnie a ja za chwilkę lecę popracować i dopiero pomyślę o kolacji. :haha: :heyka:
andrzej83

Postprzez domi85 » 7 paź 2011, o 01:44

Andrzejku ja też nie wiedziałam...przykro mi ale coz takie zycie. Ale powiem ci mój eks który właśnie mnie zostawił dla byłej zony z czego próbuje się otrząsnąć.... w chwili rozwodu miał 22 lata niecałe
domi85

Postprzez domi85 » 7 paź 2011, o 01:49

Ja tez wierze że dojdziesz do siebie bo po twoich postach widać że wiesz co czuje taka osoba, bo sam to przezyłeś... a wiesz mi osoba która przeszła przez ten horror naprawdę potrafi podnieść na duchu. Wiesz tylko poprostu nie wierzę że są az tak podli ludzie ja bym tak nie potrafiła..
domi85

Postprzez andrzej83 » 7 paź 2011, o 07:35

domi85 napisał(a):Andrzejku ja też nie wiedziałam...przykro mi ale coz takie zycie. Ale powiem ci mój eks który właśnie mnie zostawił dla byłej zony z czego próbuje się otrząsnąć.... w chwili rozwodu miał 22 lata niecałe

domi85 napisał(a):Ja tez wierze że dojdziesz do siebie bo po twoich postach widać że wiesz co czuje taka osoba, bo sam to przezyłeś... a wiesz mi osoba która przeszła przez ten horror naprawdę potrafi podnieść na duchu. Wiesz tylko poprostu nie wierzę że są az tak podli ludzie ja bym tak nie potrafiła..

Wiadomo że się nie znamy, a nie sposób o każdym wszystko przeczytać, wiec cóż... no życie :D
Zdaje sobie sprawę że można podnieść się dzięki drugiej osobie, ja kiedyś bardziej potrzebowałem pomocy, niż to jest na dzień dzisiejszy potrzebne, bo czuję się dużo lepiej.
Cieszy mnie fakt, że mogę pomóc i myślę że za nie długi czas ty też poczujesz różnicę w pozytywnym znaczeniu. :kwiatek: :D

A niestety są źli ludzie i nic na to nie poradzimy, jedynie co możemy, to się starać by ich unikać, choć nie zawsze się to nam to z pewnością uda. Tak więc powodzonka i cierpliwie czekajmy na lepsze jutro. :kwiatek: :cmok: :heyka:
andrzej83

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach