Kasiorek, to że napisałaś że "tych koleżanek to chyba za wiele" zasugerowało mi coś innego, ale ok niech Ci będzie, nie czytam ze zrozumieniem nie chce mi się o to kłócić.
Za to wyraziłam własne zdanie na temat zabraniania i tyle, chyba mogłam?
Goszka napisał(a):podanie napiszę od razu
a jeszcze tak o tym odcinaniu się od znajomych, to podobnie jak ambrela uważam, że to duży błąd. Sama (będąc w pierwszym związku - wielka miłość etc.) tak kiedyś postąpiłam, a potem gość rzucił mnie jak szmatę i zostałam sama na lodzie.
Uważam również, że każde z partnerów, powinno mieć taką przestrzeń, która należałaby tylko do niego. Nie można robić wszystkiego razem. Znam takie pary "papużki - nierozłączki". Nie wątpię że może być im dobrze w tym układzie, ale jak napisała ambrela - co jeśli kiedyś doszłoby do rozstania? Partner był całym życiem, a kiedy go zabraknie, to co dalej?
Każdy ma prawo do prywatności. Nie powinno się tego kwestionować...
kasiorek43 napisał(a):Hmmm... tak poczytałam trochę i w pierwszy poscie napisałaś, że ma dużo kolezanek.... jakbym o swoim Ł czytała... a tak z ciekawości zapytam... co by on powiedział, gdybyś mu powiedziała, że to Cię denerwuje, że nie czujesz się ,,swojo" z tym, że ich tyle jest... że czegoś Ci innego brak?
Ocywiście broń Cię Boże nie rób tego, ale ciekawa jestem, bo mój Ł sam automatycznie zrezygnował ze wszystkich koleżanek, odkąd jesteśmy razem,.. zostały tylko dwie takie dobre i kontakty jakoś się oluzowały, bo kazdy jakoś w swoją stronę ucieka... natomiast dwie klępy musiałam przegonić.... . Wpływając na Ł oczywiście, sam to zrobił, bo ich zachowanie było nie dorzeczne i bezczelne....
Ciekawa tylko jestem, ale nie musisz odpowiadać...
kasiorek43 napisał(a)::bezradny:
ręce opadają
nie ma sensu cokolwiek pisać... powodzenia na prawde...
Jedynie słuszna i oświecona się znalazła...
buka_lu napisał(a):andrzej to o czym piszesz to wyższa szkoła
do tego potrzebna jakaś inteligencja emocjonalna i przede wszystkim dystans do siebie..
ja się ciągle tego uczę
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 291 gości