Goszka nie mam przepisu
Tak wymyśliłam, że jakby dodać do leczo ( jednogarnkowe ) trawę cytrynową, imbir i ostre papryczki ( tajski nurt), to mozę wyszłoby coś dobrego Staram się być gospodarna a krewetki i przegrzebki są poza moim zasięgiem ( chwilowo- mam nadzieję)
A czy można zastąpić trawę cytrynową skórką lemonki- to nie wiem, pewnie można, ale tez można trawy nie dodawać w ogóle. Ja zawsze kupuję trawę w makro ( zawsze ilekroć potrzebowałam- była).
Ja uwielbiam rozmawiać o jedzeniu, nawet wolę gadać, niż jeść Ale o panierkę też się można ostro pokłócić, hi
Ciasteczkowa, a dodajesz mięso mielone do sosu? Bo ja wyczaiłam, zę jak się dusi kawałki w sosie, a potem je rozdrabnia blenderem, to sos boloński wychodzi znacznie smaczniejszy.