tak masz racje po pólnocy było ok ,,,zeby nie powiedziec b miło i przyjemnie a ty Mahika najlepiej wiesz dlaczego powiem wam jedno pierwsze godziny nowego roku bede długo i miło wspominac
dzieki Mahiko dzieki Reniu teraz juz bede wiedziec ot slepam i juz
---------- 20:38 09.02.2008 ----------
dawno nie pisalam nic o sobie pewno zastanawiacie sie co u mnie dalej słychac najpierw była zimna wojna gdzies do połowy stycznia mniej wiecej,potem wyrwałam z domu na ferie ale tym razem bardziej była to ucieczka z domu niz normalny wyjazd wdzieczna jestem ze miałam gdzie sie zatrzymac i co ciekawe u mniej znanych osób czułam sie dobrze u przyjaciól których znamod 20 lat czułam sie kiepsko ...chyba nie nadaje sie w tej chwili do współżycia z normalnymi ludżmi cóż taka ci moja uroda mąż przez 2 tyg stesknił sie za nami...w miedzyczasie zmizerniał teraz docenia porzadek w domu i ciepłe obiadki jak wpada po pracy mam nadzieje ze na długo wiec na razie wzajemna tolerancja chyba tak mozna to nazwac to chyba tyle o mnie na dziś
własnie usłyszałam z ust męża slowa skierowane do córki :"jak jeszcze raz zobace to cie zabiję" ja wiem ze nei jest do tego zdolny ale czy 8 letnie dziecko nie przyjmie tego za pewnik? pogoniłam go juz do siebie o dziwo reki n mnie nie podniósł nie mam juz siły do tego faceta
Źle postępuje Twój mąż, Ewuś...
Z dzieckiem możesz pogadać, że tatuś tak nie myśli, ze na pewno nic takiego nie zrobi...
Gorzej, ze mała się uczy
Trzymaj się Ewuś
Dawno nie pisałam o sobie dzis mi cholernie zle w domu nikt nie pamietał o moich urodzinach nawet coasta nie robiłam bo po co i dla kogo?jakies kwiatki mi dal 2 dni wczesniej bez zyczen i wogle czuje sie dzis cholernie samotna