blanka77 napisał(a):Gdyby książki były ustawione do góry nogami to byłoby te 18 cm. Wydaje mi się, że to powinno być precyzyjniej określone.
sikorka napisał(a):zglupialam
ksiazki stoja pionowo i kazda ma 3cm (bez wzgledu na to czy stoja do gory nogami czy nie), a ma przejsc wszystkie 6 wiec powinno wyjsc 3x6=18. no nijak mi to 12 pasuje.
sikorka napisał(a):zglupialam
ksiazki stoja pionowo i kazda ma 3cm (bez wzgledu na to czy stoja do gory nogami czy nie), a ma przejsc wszystkie 6 wiec powinno wyjsc 3x6=18. no nijak mi to 12 pasuje.
Ciasteczkowa Potworzyca napisał(a):blanka77 napisał(a):Gdyby książki były ustawione do góry nogami to byłoby te 18 cm. Wydaje mi się, że to powinno być precyzyjniej określone.
Sorki ale nie podejrzewałam ze ktos ustawia na półkach ksiazki do góry nogami
ewka napisał(a):5 stoi grzbietem na zewnątrz, a ostania odwrotnie... inaczej mi nie pasi.
Ciasteczkowa Potworzyca napisał(a):ustawiajac książki pierwsza strone 1 ksiazki bedziesz miała dopiero po 3 cm Ustaw sobie 1 książke i zobacz gdzie bedzie znajdowala sie pierwsza strona.
agik napisał(a):Trudno się domyśleć, czemu akurat tak robi , ale kto tu zrozumie robaka?
ewka napisał(a):Ciasteczkowa Potworzyca napisał(a):ustawiajac książki pierwsza strone 1 ksiazki bedziesz miała dopiero po 3 cm Ustaw sobie 1 książke i zobacz gdzie bedzie znajdowala sie pierwsza strona.
Zależy z której strony zaczynamy patrzenie... od lewej, czy od prawej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości