mam pytanie: po co facet ktory chce sie rozwieść pyta mnie codziennie rano w smsach o moje samopoczucie ? Chyba oczywista jest odpowiedź na to pytanie.
Malgoś napisał(a):s mam pytanie: po co facet ktory chce sie rozwieść pyta mnie codziennie rano w smsach o moje samopoczucie ?
caterpillar napisał(a):
a co mu piszesz?
Sansevieria napisał(a):W sytuacji, w której rozwód jest więcej niż prawdopodobny odpowiedź typu "bujaj się", choć emocjonalnie i owszem dobra, powinna zostać moim zdaniem ujęta inaczej. Bo w sądzie rzeczy oczywiste nieraz zostają przeinaczone, a to, jak się układają teraz relacje Małgoś z mężem, może być rozpartywane w czasie rozprawy rozwodowej. Nie należy ułatwiać stronie przeciwnej namalowania obrazka "on się troszczy o ona go olewa". Tu się przydaje prawnik, bo w przeciwieństwie do zwykłych ludzi wie, jak należy reagować w takich sytuacjach, żeby sobie nie zaszkodzić w sądzie. Wymiar sprawiedliwości, w tzw. "głębokim poważaniu" potrafi mieć to, co ktoś czuje. Choć potrafi też inaczej, ale nie bardzo ma się wpływ na to będąc stroną postępowania.
nie odpisuje mu na pytania związane ze mną. dostaje info tylko dotyczące naszego dziecka.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości