bardzo dobrze...lepiej jak dziecko troche sie pokrzywi a nie stanie mu sie krzywda (maslo maslane:)Bianka napisał(a):Limonko wiem, trochę mam z tym problem, zawsze myślałam, że będę większy twardziel w stosunku do dziecka a jest inaczej
Jednak jeśli chodzi o sytuacje niebezpieczne, kiedy to co robi czymś grozi tak jak piszesz nie odpuszczam, teraz uczę ją na spacerkach chodzić za rączkę jeśli jesteśmy blisko ulicy, rozumiem, że potrzebuje się wybiegać a w tej cholernej mieścinie nie ma za bardzo gdzie, jakoś jednak w takich sytuacjach konsekwencja mi wychodzi, także, aż tak źle ze mną nie jest:)
Pozytywna bajeczki na dobranoc i mała lampka to dobry pomysł i pojawianie się na wołanie, mała i tak ma dużo stresu..
thanks!imprecha napisał(a):jasne limonko
pozytywnieinna napisał(a):macie racje, koniec z walka o zasypianie samemu, lampka jest kupiona jeszcze w Danii dawno temu, gwiazdka, bardzo ja lubi i w weekend ja zawiesze, bajki opowiadam sama, nawet to lubie, obecnie jestesmy na dwoch "isiach" ktore pilnuja maludy jak spi wieczorem, a pokoj zamienia sie w las, jak maluda zasypia , czasem "isie" ida na bal, dlatego przychodzi krasnoludek, albo sarenka ksiazki czytamy ogolnie nalogowo, zwlaszcza brzechwe i tuwima, wiele maruda juz zna od dawna,
pozytywnieinna napisał(a):macie racje, koniec z walka o zasypianie samemu, lampka jest kupiona jeszcze w Danii dawno temu, gwiazdka, bardzo ja lubi i w weekend ja zawiesze, bajki opowiadam sama, nawet to lubie, obecnie jestesmy na dwoch "isiach" ktore pilnuja maludy jak spi wieczorem, a pokoj zamienia sie w las, jak maluda zasypia , czasem "isie" ida na bal, dlatego przychodzi krasnoludek, albo sarenka ksiazki czytamy ogolnie nalogowo, zwlaszcza brzechwe i tuwima, wiele maruda juz zna od dawna,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości