Ciasteczkowa Potworzyca napisał(a): W sumie racja. Ludzie mają wieksze problemy niż moje.
To nie tak, Ciasteczko. Nie "większe", nie o to mi szło.
ewka napisał(a): A co Ty na co dzień robisz, Ciasteczko? Uczysz się? Pracujesz? Co lubisz robić w wolnym czasie? Masz koleżanki? Grono? Jedną? Tak się tylko pytam, bo oprócz problemu, to nic o sobie nie powiedziałaś... trochę się tutaj z Tobą zaprzyjaźniliśmy, a wtedy chce się tego kogoś bardziej poznać. Tak tylko pytam, nie musisz odpowiadać.
Ciasteczkowa Potworzyca napisał(a):Obecnie koncze studia i mam 2 prace. Jedna w szpitalu w swoim zawodzie (genetyk) a druga niezwiązana z zawodem, ale przynosi sporą pensje. To praktycznie pochłania większość mojego czasu. Po pracy wracam do wynajetego (narazie) mieszkania i sie nim zajmuje. Lubie gotować. Lubie jeździć na rowerze, rolkach (ostatnio mało mam na to czasu, ale lubie), troche pływam. Mam wiele zainteresowań. Raczej jestem ciekawska i myśle ze trzeba sprobowac wielu rzeczy. W miejscu zamieszkania mam kilka koleżanek, jedna przyjaciółke. Natomiast mam jeszcze 5 przyjaciółek. Takich "z jednego podworka". Przyjaźń wytrwała do dziś, ale na studia jakos tak kazda poszła do innego miasta. Więc nie mam ich na codzień, ale miło jest jak robimy zjazd do któregoś miasta . No i nie zapominajmy o jednym koledze-geju. Uwielbiam go
Także raczej jestem zwykłym, przeciętnym zjadaczem chleba
No i fajowo!
Ja rower też lubię. Właśnie mi się odnowił kontakt z dawną koleżanką i sobie jeździmy.