auuu
'nie chce cie stracic' tzn, ze w tym momencie Cie 'ma'?
uwielbiam tureckich amantow na facebooku
jeszcze sa tacy, co sie od razu zenic chca
Sinusoida napisał(a):Hi Honest
Marie - haha, mnie ostatnio zagadał jakiś 19latek, z islamskiego kraju, w podobnym tonie, że niby ładna jestem itd. Wymieniliśmy kilka zdań a on mnie pyta czy może mi zadać osobiste pytanie... czy jestem jeszcze dziewicą... no comments...
Pomijając takie "kwiatki" myślę, że fb jest dobrym miejscem by kogoś poznać.
Marie - haha, mnie ostatnio zagadał jakiś 19latek, z islamskiego kraju, w podobnym tonie, że niby ładna jestem itd. Wymieniliśmy kilka zdań a on mnie pyta czy może mi zadać osobiste pytanie... czy jestem jeszcze dziewicą... no comments...
Pomijając takie "kwiatki" myślę, że fb jest dobrym miejscem by kogoś poznać.
marie89 napisał(a):O... mężczyznę można spotkać na facebooku...
Właśnie zagadał mnie "znajomy" z Turcji... Ciemnooki...
Romansów mu się zachciało... 'u are very sexy and beautıfull and ı dont want to lose u'
Myślałam, że sie przewrócę...
Honest napisał(a):marie89 napisał(a):O... mężczyznę można spotkać na facebooku...
Właśnie zagadał mnie "znajomy" z Turcji... Ciemnooki...
Romansów mu się zachciało... 'u are very sexy and beautıfull and ı dont want to lose u'
Myślałam, że sie przewrócę...
Marie, to jakie Ty tam foteczkiw stawiłąś????
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 198 gości