imprecha napisał(a):
Będąc na miejscu kobiet,któe tutaj są samotner,lub ni mają dzieci ,a juz maja swoje lata,nie maja widoków na mieskzanie,albo rodziców alkoholików,albo partner ich rzucił w momencie ,gdy ty masz kochajacego meża,zdrowe dziecko,mieszkanie i pensje meża,gdzie TY nie musisz zarabiać i martwic sie skad wziac na życie to w kontekście tych osób,a jest ich tutaj wiele to Twoje narzekania są dla nich przykre i JA na twoi miejscu wstyfdziłabym sie narzekać ,bo po prostu robisz im przykrosć.
Nie jedna chciałaby mieć 1/3 tego co masz Ty,ale jestes rozkapryszona i nawet gdyby Ci pupcię masłem smarował ,to będziesz biadoliła.
A co mnie w ogóle To obchodzi,żyj sobie jak żyjesz.
To jest właśnie PRZEMOC w białych rękawiczkach, to jest właśnie język kafeterii więc moje porównanie było bardzo trafne, to właśnie wypisujesz i ma Ci ujść na sucho! Takich postów napisałaś wiele, nie masz pojęcia o mnie ani o tym o co muszę się martwić, nawet nie będę odpowiadać na poszczególne zdania tego posta, chciałabyś żebym się tłumaczyła ze swojego życia ale nie zrobię tego, nie dam Ci tej satysfakcji, to jest psychopatyczna podłość i manipulacja w czystej postaci. Nie mam zamiaru tak tego zostawić.Uzurpujesz sobie prawo do określania kto może tu pisać a kto nie, wartościujesz problemy i oceniasz. Przez co ja musiałam przejść w życiu nie masz pojęcia i bardzo mnie tym krzywdzisz co masz oczywiście na celu.
Sikorko dzięki za wypisanie innych cytatów przemocy w białych rękawiczkach.