W Twojej sytuacji - ale to juz jakis czas temu - straszliwie mnie zdziwilo straszliwe parcie na posiadanie dziecka, w sytuacji, kiedy nie przelewalo Wam sie...zamiast najpierw sie 'dorobic', odlozyc pieniadze, kupic mieszkanie - a probowac dopiero potem.
Znaczna wiekszosc z tego, co dzieje sie nam w zyciu, to konsekwencja naszych wlasnych wyborow.
imprecha napisał(a):Zgadzam się Abss,to jest wielka manipulacja Bianki na" biednego misia".
Wszystkich sklęła,naobrażała i jeszcze wyszła na poszkodowaną.
Ja takich ludzi w realu omijam szerokim łukiem.
imprecha napisał(a):Zgadzam się Abss,to jest wielka manipulacja Bianki na" biednego misia".
Wszystkich sklęła,naobrażała i jeszcze wyszła na poszkodowaną.
Ja takich ludzi w realu omijam szerokim łukiem.
Abssinth napisał(a):W Twojej sytuacji - ale to juz jakis czas temu - straszliwie mnie zdziwilo straszliwe parcie na posiadanie dziecka, w sytuacji, kiedy nie przelewalo Wam sie...zamiast najpierw sie 'dorobic', odlozyc pieniadze, kupic mieszkanie - a probowac dopiero potem.
Znaczna wiekszosc z tego, co dzieje sie nam w zyciu, to konsekwencja naszych wlasnych wyborow.
Honest napisał(a): No cóż, niektórym odpowiada rola ofiary, podczas gdy same zieją agresją.
Bianka napisał(a):Ordynarna to Ty jesteś i manipulujesz perfekcyjnie, .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości