przez Bianka » 6 sie 2011, o 21:36
a prawdziwa ja składam się z tej właśnie części którą tutaj ukazuje? myślę, że jednak składam się z dwóch części tej w realu i tej tu i obie są prawdziwe...nie napisałam że to prawdziwa jestem tylko tu...
Abbs powiedziała że to dziwne że zdecydowałam się na dziecko...napisałam czemu się zdecydowałam, po poronieniu też jest inaczej, dopadła mnie depresja bo straciłam dziecko i obserwując inne kobiety w takiej sytuacji to one też chciały potem zajść znowu w ciążę...
Nigdy nie ma gwarancji szczęścia, braku problemów i zdrowia, ja już nigdy go nie odzyskam, mam chorobę przewlekła i zawsze już będę ją mieć, kręgosłup zawsze już będzie taki jaki jest, chyba że zrobię sobie operację, a szkoła? mało to ludzi ze średnim ma dziecko? studia za chwilę będę mieć i co to zmienia jeśli chodzi o decyzję o dziecku? Wiele osób kieruje się wiekiem i pragnieniem... jest dziecko i nie żałujemy tej decyzji, cieszymy się że ją mamy, a mała nie jest pokrzywdzona przez nasze problemy, niczego jej nie brakuje...
Ja nie rozumiem dlaczego z tematu ogólnego przeszłyśmy na mój osobisty, na moją zdolność kredytową i na moje prawo do posiadania potomostwa, a na końcu nawet na to czy przychodzę na forum z problemami czy nie, to mnie zraniło i to napisałam na samym początku, już nie wspomnę o wpisach Imprechy która jest niedoinformowana...
I bez przesady z tą młodośćią, chciałam mieć dziecko przed 30stką i mam, nie mam 20 lat...