ostatnio czytam dziecku wiersz z jakiejs ksiazki gdzie pojawia sie slowo WISLA , wiec pytam czy wie co to znaczy (bo o Odrze wie)
..a ona TAK to ja to co, to znaczy???
"to takie cos co wisi"
na ok 20 ml olejku migdalowego jedna kropelke olejku eterycznego, i pomieszaj, zeby sie rozeszlo
zacznij od pomasowania tym stopki, i poczekaj chwile, czy sie nie czerwieni, czy mala nie swedzi albo cos - to jest bardzo delikatny olejek, ale nigdy nie wiadomo czy dziecko nie jest uczulone na cytrusy albo cos
a na spanie mozna dac kropelke lawendy, jest bardzo uspokajajacy
mandarynkowy bardziej dodaje energii, na rano go lepiej uzywac i patrzec, jak bardzo dziala
olejki to nie lekarstwa, ze na kazdego zadzialaja tak samo, wiec dlatego trzeba obserwowac, bo na jedna osobe mocniej, na inna slabiej
Justa napisał(a):Ja też uwielbiam mleko, a może nawet bardziej przetwory mleczne (sery, jogurty, maślanki itp) niestety teraz nie mogę ze względu na karmienie piersią. Strasznie mi z tym ciężko i przyznam, że od czasu do czasu skubnę choć odrobinę czegoś mlecznego.
caterpillar napisał(a):
hehe dwa Odry i jedno Wisi
caterpillar napisał(a):---------- 14:26 06.07.2011 ----------
hehe dwa Odry i jedno Wisi
[:
tez o tym zapaleniu ucha slyszalam..choc przezkrotki czas tez dawalam butle do lozka:( moj mlodsyz spi bezzadnej poduszki tylko ze szmatka i kocykiem:):) teraz mamy rutyne obiad, bycie, mleko , mycie zebow i do lozka!!!!caterpillar napisał(a):---------- 13:03 07.07.2011 ----------
Bianko na plasko moze tez dojsc do zapalenia ucha, powiem Ci ,ze ja przez jakis czas dawalam wlasnie tak na poduszce wyzej glowa , na szczescie z zebami zadnych problemow. moje dziecko dlugo pilo z butelki ale potem robilam tak ,ze butla ,myscie zebow i lozeczko
---------- 16:34 08.07.2011 ----------
Dzis dzien integracyjny w szkole ..w sumie nic nowego, bo wiekszoc dzieci to te same z przedszkola z przyleglego budynku AAALE moje dziecko ma 2 przystojnych nauczycieli Ale ciacha asystent niczym wyrzezbiony grecki posag uuhHHH bede chodzic na wywiadowki
Jaga82 napisał(a):
aaaaaaaaa no i najważniejsze-zrobiłam wczoraj z tą oliwką tak jak było napisane i dziś już królewna nic nie ma na główce; chyba w porę zareagowałam skoro tak łatwo poszło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości