caterpillar napisał(a):jaga temat byl walkowany tu kilka stro wczesniej
sa takie akwaria z rybkami do ktorych wklada sie nogi i one obgryzaja martwy naskorek , taki peeling
Kurcze musialam go nie czytac wtedy
A o rybkach slyszalam, ze swietna sprawa
caterpillar napisał(a):jaga temat byl walkowany tu kilka stro wczesniej
sa takie akwaria z rybkami do ktorych wklada sie nogi i one obgryzaja martwy naskorek , taki peeling
caterpillar napisał(a):W końcu zasnęła ale z płaczem po mękach, już tak była śpiąca strasznie, ja nie wiem co to jest, czy coś jej dolega czy ja coś źle robię, tylko co? wszystkiego już próbuję, czasem zasypia normalnie najczęściej z nianią albo z tatusiem a ze mną dostaje świra:(
bianko a poobserwoj dyskretnie jak to robi maz ale z doswiadczenia wiem ,ze przy mamie dziecko sobie na wiecje pozwala bo lepiej zna nasze slabe strony. Moje dziecko przy mnie dostaje czasem tez takiego swira ,ze nie moge jej ogarnac natomiast przy tacie aniol heh
a mialm sie Ciebie zapytac jeszcze ..kupilam johnsona plyn do mycia i jest napisane paraben free a jak czytam sklad to pisze np PEG-150, parafinum liq. i dalej cala litania chemii , wiec kurcze co?? sciema tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości