Jaga82 napisał(a):Mamusia byla raczej spokojnym i nudnym dzieckiem w porownaniu z np. kolezanka Honest, ktora wpadla do szamba lub synkiem bodajze limonki, ktory poweidzial, ze rodzice mieli jeszcze jedno dziecko ale oddali lub w porownaniu z corcia pozytywnej
ona jest po prostu jedyna w swoim rodzaju!!!!!!!!!!pozytywnieinna napisał(a):a ja wam powiem cos smiesznego, znajomi wpadli na kawe w sobote, no i bawi sie chlopina z moja mala i pyta nagle, a kto daje mleczko (bawili sie puzlami ze zwierzętami). nagle patrze, a moje dziecie zerwalo sie z podlogi i pedem do kuchni, za sekunde wraca z kubkiem i .... kartonem mleka z lodowki! ja juz wiedzialam, co zrobi jak leciala i tak sie pokladalam ze smiechu, ze nie moglam wydusic slowa.
jaki z tego moral kochane mamusie... mleko daje lodowka
z kim jak z kim ale z cat?:)Jaga82 napisał(a):caterpillar napisał(a):wybaczam
Uffff cat! Kamień z serca mi spadl, bo juz myslalam, ze rodzi sie kolejny konflikt na forum
to ja sie przylacze, mam napiecie przedmiesiaczkowe i chetnie dolacze sie do jakiejs wojny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości