Ale faktycznie nie widziałam nigdzie takich większych łóżek, raczej standardowe. No chyba, że zamawiane u stolarza.
Jaga82 napisał(a):A moja mała śpi ze mną i tak się kręci i wierci, że gdy położę ją wieczorem do łóżka a za dwie godziny ja chcę się położyć to moja mała leży już odwrócona o 90stopni w stosunku do pozycji wyjściowej Jest genialna
caterpillar napisał(a):Ale faktycznie nie widziałam nigdzie takich większych łóżek, raczej standardowe. No chyba, że zamawiane u stolarza.
malo jeszcze widzialas ja swoje zamawialam przez internet ale z tego co pamietam bylo wlasnie robione w PL
pozytywnieinna napisał(a):honest jestes dla mnie pocieszeniem, bo widze, ze z malego potwora moze wyrosnac istota madra i ulozona, to taka dygresja odnosnie poczynan mojej krolewny
Bianka napisał(a):Honest jak to wlot do szamba??
Jaga82 napisał(a):Honest może miałaś być chłopcem?
A moja córcia przedwczoraj odkryła, że ma rączki oraz władzę nad nimi i próbuje trafiać łapkami do buźki Jaki to śmieszny widok, bo biedulka tak się musi skupiać, tak wysilać a i tak najpierw sobie przywali piąstką w oko, potem w nosek zanim w końcu trafi do dzioba Kochana jest
pozytywnieinna napisał(a):jagus ciesze sie z toba.
honest moja to troche inaczej ona jest jak tajfun, wpada i i wypada i juz nic nie ma szafki wyjac, zabawki wywalic, lodowke posprzatac, nie mowiac o sklepach, niedlugo zaczne jezdzic 100 km stad na zakupy bo wszedzie bedziemy miec zakaz wstepu, jedzie w wozku (w sklepie kolo mnie, nie ma dla dzieci, wiec jedzie w srodku), to rozpakuje wszystko co tam wrzuce, ostatnio odgryzla surowa piers z kurczaka, dobrze, ze sie zorientowalam, siedziala tylem, ser zolty z folia o malo nie zjadla i otwiera mleko, puscic jej nie moge, bo musieliby zamknac sklep na dowiezienie towaru z dolnych polek
Bianka napisał(a):Moja też jest taki łobuz:) już widzę co to będzie pozniej, ma to po tacie bo ja byłam taka cicha myszka mała strachliwa i nieśmiała, podobna z wyglądu też tylko do taty:) czasem się zastanawiam czy to moje dziecko;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości