Chyba są podobnej wielkości.
Moja ma 26 cm srednicy chyba.
Mozesz zrobić w zwykłej okrągłej tortownicy, tylko taki rant z ciasta ulepić.
Bianka napisał(a):---------- 22:24 31.03.2011 ----------
Ryba leży gotowa w lodówce, nie miałam czasu jej zrobić do końca niestety, ale faktycznie szybko się robi:) jestem ciekawa jaka będzie po upieczeniu...chyba może poczekać do jutra w lodówce? nic jej nie będzie?
---------- 22:26 ----------
Kurcze doczytałam że miałam ją wytrzeć papierem kuchennym yyy..
zagubiona0 napisał(a):a jadlyscie moze zupe z serkow topionych hochlanda ? (z pieczarkami i kurczakiem)
tak prosta i banalna ze wychodzi kazdemu (nawet beztalenciu kulinarnemu - wiem co mowie ) za pierwszym razem! robi sie ja naprawde szybko!
moge podac jakby ktos byl zainteresowany
Bianka napisał(a):Znalazłam filet mintaja i ten zrobiłam:) teraz już nie wycisnę bo jest w folii zamknięta a w środku ma cytrynki, sól, pieprz koperek i pietruszkę:)
Obojętnie czy wyjdzie czy nie czuję satysfakcję, chyba zaczynam jarzyć jak to może być jak się umie gotować:)
Dzięki Agik:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości