Mi tylko smakowała ta "ryba" innych nie cierpię.
Ale własnie. coś jest z nią nie tak więc nie jem
Co do składników na produktach, to możesz zacząć od tego zeby zapisywać sobię na kartce, w zeszyciku, co zawiera np. serek danio i po kolei to co nie wiesz w necie sobie znaleźć, potem z każdym produktem będzie Ci łatwiej.
To ważne. Jesteśmy co rusz podtruwani tym gównem, byle sprzedać a potem jak nabieramy "mądrości" produkty się wycofuje!
Zauważcie teraz w reklamach, jak ważne robi się to "bez glutaminianu sodu".
Winiary żurek, biały barszcz.
Ja nie polecam wcale torebek, bo zamiast tego jest dużo innych śmieci.
Zobacz co jest w składzie tego pieprzu cytrynowego. Aż ciekawa jestem.
Na opakowaniu kamisa nie ma żadnych chemicznych składników chyba.
Ale i tak wolę sobie robić sama mieszanki przypraw. Nawet na podstawie tych specyfików z torebek.
ogólnie to dobrze ponoć, skropić rybę zwykłą cytryną, można też dokładnie wyszorowaną skórkę cytryny zetrzeć na najdrobniejszej tarce.
Lubię dodawać właśnie taką skórkę cytryny do marynat. Nadaje charakterku