---------- 21:45 19.03.2011 ----------
to był przepis z netu. Teraz nie wiem który. No i jeszcze nie próbowałam, więc nie wiem czy godny polecenia. Pamietam ze połówek Limy wyjęłam miękką część i wsadziłam do piekarnika tak jak grzyby suszyłam.
Ale nic wiecej nie pamietam. Mam 2 słoiki, dość duże, dlatego nie wiem czy jak otworzę to bede musiała zjeść wszystko, czy trochę postoi.
Nie wiem.
Najlepszy podłużny pomidor to Lima, gruntowy.
He he. Nigdy klientom nie wciskam ciemnoty, że dąbrowicka, czy łowicka, to węgierka, a juz na pewno nie "mieszaniec"
jeszcze dąbrowicka, czy łowicka ma jakis smak, ale mieszaniec, fuj.
A wegierki były u nas jak miałam 2 tyg. urlopu i jadłam tylko raz.
W ogóle prawie nie wkręcam klientów
---------- 21:48 ----------
zagubiona0 napisał(a):mahika jestes the best
Oj spróbuj, to fajna zabawa
---------- 21:49 ----------
I strasznie się znów rozgadałam...