przez desiderata » 10 lis 2007, o 15:07
pukapuk masz racje, trochę źle Cie zrozumiałam , tyle ze walczyć tez trzeba !! po to zeby później nie musieć tego robić !!! ja wiem ze jeżeli wciągnęłabym chociaż troszkę to popłynęłabym , wpadłabym w co najmniej tygodniowy ciąg.
Nie chce tego bo sie boje , boje sie ze znowu nie będę mogla rano wstać bez kreski , wiem ze nie potrafię mieć nad tym kontroli boje sie tego i unikam jak ognia !!!!!!!!!!
OLU !!!!!!!!!!! Jasna cholera , dziewczyno , chyba w końcu osiągnęłaś swoje dno od którego możesz sie odbić !!!!!!! Czytając to przeraziłam sie i przypomniałam sobie jak sie przećpałam i leżałam pół dnia na łóżku walcząc o każdy oddech , nie mogłam sie ruszać , mówić język mi tak spuchł , najgorszy był ból w klatce piersiowej .......
Ale mnie to nie zniechęciło poczekałam parę dni aż doszłam do siebie i znowu przyćpałam .........
Życze Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia !!!!!!!!!!!!!!!! możesz potraktować tą sytuacje jak nowe narodziny i zacząć życie od nowa , nie popełnić juz tych samych błędów . Zapomnij o przeszłości !!!!!!!!