Administrator dyskryminuje

Problemy z partnerami.

Postprzez ewka » 9 lut 2011, o 22:02

julkaa napisał(a):Nie. czyta wybiórczo, jak ktoś go o to poprosi, nie sprawdzając czy nadawca prośby nie jest czasem prowokatorem i zarzewiem. i ma większe grzechy na sumieniu

Jakby czytał wszystko, to by zamknął forum na kłódkę i rozpędził nas na 4 strony świata:)

A serio - się Julka nie przejmuj.
ewka

Postprzez administrator_Paweł » 9 lut 2011, o 22:16

Jakby czytał wszystko, to by zamknął forum na kłódkę i rozpędził nas na 4 strony świata:)

...

Zamykam forum i do Angli na zmywak spadam :D

Mam nadzieję, że na forum i grupach piszą osoby poważne, godne zaufania i kulturalne i przykro mi jesli sie mylę, nigdy nie pilnowałem, nie moderowałem treści postów sam z siebie, nie po to tu jestem, jestem po to aby od strony technicznej wszystko działało, jeśli ktoś potrzebuje kata z batem nad pisaniem swoich wpisów, pewnie znajdzie wiele takich for, na których dostaje sie bana za pisanie z caps lockiem itp.

Pozdrawiam

... a teraz spadam na samolot do Londynu :D
administrator_Paweł
Administrator

Postprzez Honest » 9 lut 2011, o 22:22

Czekamy na e - kartkę :lol:
Honest

Postprzez PodniebnaSpacerowiczka » 9 lut 2011, o 22:29

z e-pozdrowieniami ! :D
PodniebnaSpacerowiczka

Postprzez julkaa » 9 lut 2011, o 22:30

administrator napisał(a):Jakby czytał wszystko, to by zamknął forum na kłódkę i rozpędził nas na 4 strony świata:)

...

Zamykam forum i do Angli na zmywak spadam :D

Mam nadzieję, że na forum i grupach piszą osoby poważne, godne zaufania i kulturalne i przykro mi jesli sie mylę, nigdy nie pilnowałem, nie moderowałem treści postów sam z siebie, nie po to tu jestem, jestem po to aby od strony technicznej wszystko działało, jeśli ktoś potrzebuje kata z batem nad pisaniem swoich wpisów, pewnie znajdzie wiele takich for, na których dostaje sie bana za pisanie z caps lockiem itp.

Pozdrawiam

... a teraz spadam na samolot do Londynu :D

:ok: i Gud Luck!
julkaa

Postprzez bunia » 9 lut 2011, o 22:38

Chodzi pewnie tez Administracji aby bylo jak najwiecej "swobody" na tego typu Forum :wink:
bunia

Postprzez mahika » 9 lut 2011, o 22:47

Obrazek
mahika

Postprzez bunia » 9 lut 2011, o 22:54

:tak:
bunia

Postprzez Filemon » 9 lut 2011, o 23:00

ewka napisał(a):A serio - się Julka nie przejmuj. [/color]

biedactwo poczuło się skrzywdzone... bo wulgarność, którą wkleiła została zareklamowana i usunięta...

każdy może zrobić to samo i zwrócić się z prośbą do Admina...

ponadto nauka z tego jest prosta, jak dla mnie:

- zachowujesz się wulgarnie, to ktoś może to zareklamować i zostanie to usunięte - proste jak drut i jasne jak słońce...

to samo obowiązuje w realu - wulgarność w miejscach publicznych jest karana

odnoszę to również do siebie samego... i do wszystkich innych użytkowników tego portalu...

jak dla mnie: zero problemu i zero powodów do głaskania po główce... (a wręcz niewskazane, bo niepedagogiczne! ;) :P )
Filemon

Postprzez julkaa » 9 lut 2011, o 23:02

mną sie nie przejmuj, sobie współczuj
julkaa

Postprzez PodniebnaSpacerowiczka » 9 lut 2011, o 23:02

bunia napisał(a):Chodzi pewnie tez Administracji aby bylo jak najwiecej "swobody" na tego typu Forum :wink:

Z tą "swobodą" to ostatnio bardzo luźnie...yy,różnie bywa ;).
PodniebnaSpacerowiczka

Postprzez KATKA » 10 lut 2011, o 00:41

no ładnie....na admina " rekę podnosic " :P
Tyle lat co tu człowiek jest...to sie wie, że "chłop" reaguje kiedy trzeba i naprawdę niezwykle rzadko w tak zwanych nagłych przypadkach.... :twisted: i chwała mu za to.
KATKA

Postprzez ewka » 10 lut 2011, o 08:01

PodniebnaSpacerowiczka napisał(a):Z tą "swobodą" to ostatnio bardzo luźnie...yy,różnie bywa ;).

Hahahaha :haha:
Ze swobodą bywa jak... z kupą;)
ewka

Postprzez Bianka » 10 lut 2011, o 13:13

nie mam pojęcia co się dzieje na forum :? nie znalazłam wątku w którym się "działo" za to w różnych innych czytam że się coś działo:)
Bianka

Postprzez Filemon » 10 lut 2011, o 13:33

Filemon napisał(a):i nie próbuję przyznawać sobie prawa, że innym nie wolno, tego co mnie wolno wobec nich! :P staram się jako pierwszy nie posuwać się za daleko, bo wiem, że w odpowiedzi też niejedno mogę usłyszeć... ;) a nawet ponieść konsekwencje swojego niewłaściwego zachowania...

sikorka, doczytaj uważnie całość tego akapitu... i odwróć go sobie... czyli, że jeżeli ktoś posuwa się za daleko jako pierwszy, to też może się spotkać z tym samym - takie jest życie, krew nie woda... ludzie reagują! ALE odpowiedzialność potem każdy z nas musi ponieść i ja to stosuję także do siebie! gdyby ktoś zareklamował jakieś moje wulgarne wypowiedzi i zostałyby wykasowane, to dla mnie byłoby to zrozumiałe...

kurcze, no nie wiem dlaczego to takie trudne do zrozumienia i przyjęcia...

JAKO PIERWSZY NIKOGO NIE POTRAKTOWAŁEM W TEJ SYTUACJI PO CHAMSKU CZY WULGARNIE! natomiast W ODPOWIEDZI pozwoliłem sobie na co nie co... - jeśli na zbyt dużo, to można to zareklamować i zostanie usunięte decyzją Admina, o ile uzna on że są ku temu podstawy

przecież to proste jak drut! i czy ja muszę to tyle razy objaśniać...? :roll:

a za żaden ideał kultury ja się nie mam... chociaż uważam, że jeżeli JAKO PIERWSZY nie zaczynam wulgarnie, obraźliwie lub agresywnie... no to podstawy jakieś posiadam - w przeciwieństwie do tych, którzy zachowują się przeciwnie do mnie... :/
Ostatnio edytowano 10 lut 2011, o 14:10 przez Filemon, łącznie edytowano 2 razy
Filemon

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach