nie
Ale podoba mi się jak spokojnie i konkretnie piszesz.
Na temat.
impresja napisał(a):---------- 12:11 09.02.2011 ----------
kajunia
Nic na to nie poradzę ,musisz jeszcze wiele przeżyć i doczytać
impresja napisał(a):Mahika....
Czy ja żyję po to ,żeby pisać tak by zadowalać wszystkich?
Może by sie tak zastanowić nad Tolerancją mojej odmienności pisania
Sansevieria napisał(a): Nie prezentowałeś odmiennego zdania, nie wchodziłeś w rzeczową polemikę, nie wysuwałeś obiektywnych argumentów, nie zostawiłeś w spokoju tylko - nabijałeś się i kpiłeś.
Abssinth napisał(a):meczy mnie to strasznie - jako przejaw przyczepiania sie nie do tego, co ktos piszze, ale KTO to pisze
czytałabyś na poważnie pracę na temat zasad etyki biznesu wysmażoną przez... sycylijskiego mafiozo?!
Abssinth napisał(a):czytałabyś na poważnie pracę na temat zasad etyki biznesu wysmażoną przez... sycylijskiego mafiozo?!
hahaha
akurat jesli chodzi o etyke biznesu, to podejrzewam, ze sycylijski mafiozo bierze ja znacznie powazniej niz przecietna korporacja...
impresja napisał(a):Tak ,uwielbiam ujawniać zakłamanie ,fałsz ,hipokryzję, lenistwo przykryte pięknymi słówkami ,które w jednym poście mówi pięknie o tym samym czego nie można robić a w innym właśnie to robi.
impresja napisał(a):Tak ,uwielbiam ujawniać zakłamanie ,fałsz ,hipokryzję, lenistwo przykryte pięknymi słówkami ,które w jednym poście mówi pięknie o tym samym czego nie można robić a w innym właśnie to robi.
impresja napisał(a): nie godze sie z róznymi przywilejami dla wybranych ,jednemu uchodzi to za co innego piętnują
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 313 gości