Honest, wielka pomyłka, moim zdaniem...
To jest najbardziej destruktywna osoba, według mnie, jaka pojawia się na tym portalu... Nie znam większego niszczyciela, który z satysfakcją dowala i czerpie z tego zadowolenie patrząc jak innych to boli albo się wkurzają...
wypędzana z kilku wątków nigdy nie ustąpiła i zawsze wracała "oknem" dalej siejąc zniszczenie...
raz jeden zmiękła jej rura, kiedy pukapuk (o ile nie przekręcam nicka) leczący się alkoholik, ujawnił coś na temat bodajże Jej problemów z alkoholikiem (partnerem??)
szalała ze wzburzenia, bo poczuła się zdradzona i obnażona... odebrała to jako wielki cios... a tak naprawdę był to chyba jedyny moment kiedy dowiedzieliśmy się czegoś osobistego na jej temat...
ja nawet stanąłem wtedy częściowo w jej obronie broniąc jej prawa do prywatności, ale obecnie absolutnie nie podjąłbym takiego działania, bo uważam, że wręcz zasługuje sobie na to, żeby ją tutaj ktoś w pełni obnażył i pokazał prawdę o niej... myślę, że wielu rzeczy byśmy się dowiedzieli... i może wyjaśniłoby się po części z jakich źródeł wypływają jej sadystyczne akcje i czerpanie satysfakcji z czyichś nerwów, wzburzenia i cierpienia... :/