kajunia napisał(a):Sikorko... ale to w zasadzie nie od nas powinnaś oczekiwać odpowiedzi. Tylko od Kościoła, który właśnie nie potrafi podjąć stanowiska odnośnie różnych ludzkich wyborów i okoliczności w jakich przyszło im się znaleźć tylko nakłada odgórnie sztuczne sztywne zasady, które są zwyczajnie nieżyciowe. Sama tego chyba teraz doświadczasz.
sikorka napisał(a):Honest napisał(a):dla Boga jesteś kimś ważnym. On się od Ciebie nie odwrócił dlatego, że kochasz mężczyznę, a nie kobietę.
pewnie, ze tak Bogu nie podoba sie Twoje zachowanie (choc wlasciwie teraz sie podoba bo nie majac partnera nie wspolzyjesz z nim) ale Ty sam bardzo Mu sie podobasz.
Honest napisał(a):Fil, pamiętaj o jednym - dla mnie i zapewne wielu osób tutaj jesteś normalnym, wartościowym Filem.
sikorka napisał(a):julkaa napisał(a):a człowiek z autyzmem jest normalny? albo z downem?
jak najbardziej - jest chory, a choroba nie stanowi o nienormalnosci.
Sanna napisał(a):kajunia napisał(a):Nie wiem na czym polega Twój grzech w takim razie. Samo mieszkanie razem to chyba nie grzech, (...)
No właśnie. Czy samo przebywanie pod jednym adresem to już grzech? O co chodzi?
sikorka napisał(a):kajunia napisał(a):Sikorko... ale to w zasadzie nie od nas powinnaś oczekiwać odpowiedzi. Tylko od Kościoła, który właśnie nie potrafi podjąć stanowiska odnośnie różnych ludzkich wyborów i okoliczności w jakich przyszło im się znaleźć tylko nakłada odgórnie sztuczne sztywne zasady, które są zwyczajnie nieżyciowe. Sama tego chyba teraz doświadczasz.
ja przyjmuje te koscielne regulaminy, dla mnie one nie sa niezyciowe. ale jako slaby czlowiek popelniam grzech - wstydze sie tego, dlatego chce jak najszybciej z niego wyjsc.
julkaa napisał(a):a człowiek z autyzmem jest normalny? albo z downem?
Sanna napisał(a):Jeśli wiesz co jest ok wg KK to właściwie czemu tak nie postępujesz?
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 273 gości