agik napisał(a):Dajcie już spokój
Co to jest? Sąd nad Sikorką?
Chce sobie być hipokrytką- jej sprawa.
Sama sie rozliczy ze Stwórcą.
Regulamin tutajeszy nie zabrania hipokryzji, to co Sikorka robi ze swoją wiarygodnością, to niczyja sprawa.
Coś Kogoś ugryzło w stopę?
Co Wy wyprawiacie? Odkąd to wolno zagladać komuś pod kołdrę i jeszcze się z tego publicznie wyśmiewać?
Szczerze mówiąc to ja pierdolę taką tolerancję, która pozwala na ośmieszanie czyjejś religii, albo sposobu życia.
Odkąd to wolno tutaj wywlekać prywatne sprawy powierzone w poczuciu zaufania i magiczności tego miejsca w celu brutalnego przypierdolenia komuś w łeb?
no właśnie...?
kiedy ta ptaszyna oraz tamta druga laleczka robi ze mnie, osoby homoseksualnej, kogoś nienormalnego i pisze to tuż w pobliżu moich postów, w których wypowiedziałem się ściśle na temat tego wątku (sprawdź sobie, jeśli chcesz na pierwszej stronie bodajże) to jest w porządku...?! a potem wykręca się obłudnie, że to nie o homoseksualistach ona pisze, tylko o homoseksualizmie...
a kiedy ja jej w odpowiedzi DOKUMENTUJĘ CZARNO NA BIAŁYM JEJ OBŁUDĘ I NIEETYCZNOŚĆ takiego Jej postępowania (oraz innych zachowań tego typu), to Tobie się to nie podoba i unosisz się złością...?
regulamin zabrania NIEETYCZNYCH ZACHOWAŃ... niektóre z nich są trudne do opisania w punktach regulaminu, ale potrafimy je tutaj zauważyć i wyczuć a ponieważ zwracane uwagi nie skutkowały, to posłużyłem się innymi metodami - takimi jakie wobec tego typu osób uważam za stosowne - opisałem to w temacie blanki: ring - itd...
emocje czy rozsądne podejście - w tym wypadku, w Twoim wykonaniu...?
stopa w porządku...?