julkaa napisał(a):
*nie czytam fil, takich długich elaboratów, bo nie mam na to czasu - gdybys pisał zwięźlej i konkretniej to może
Czytasz, czytasz - chociażby posty New Life - są długie.
julkaa napisał(a):bla bla bla
*nie czytam fil, takich długich elaboratów, bo nie mam na to czasu - gdybys pisał zwięźlej i konkretniej to może
mahika napisał(a):Filemon napisał(a):smuuuuutna glizzzzzZZZZZZda.... i do tego przewrotna...
to do mnie?
julkaa napisał(a):To laski, k woli sprawiedliwości piętnujcie teraz nieregulaminowy post Fila
On też rzuca wyzwiskami. Jemu wolno? Normalne? Nienormalne? Relatywizm jest zły!
julkaa napisał(a):To laski, k woli sprawiedliwości piętnujcie teraz nieregulaminowy post Fila
On też rzuca wyzwiskami. Jemu wolno? Normalne? Nienormalne? Relatywizm jest zły!
Sanna napisał(a):Wyzwisko za wyzwiska - proste.
mahika napisał(a):julkaa napisał(a):To laski, k woli sprawiedliwości piętnujcie teraz nieregulaminowy post Fila
Cytowany niegdyś przez Ewkę Wyszyński - Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi.
sikorka napisał(a):Sanna napisał(a):Wyzwisko za wyzwiska - proste.
no i jakiez to szlachetne i na poziomie. pamietajcie - gowna sie nie rusz, bo smierdzi. a jak sie z gownem w polemike wchodzi na poziomie gownianym, to sie tym gownem sam czlowiek staje.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 141 gości