kochać biseksualnie...?

Problemy z partnerami.

Postprzez Sanna » 7 lut 2011, o 17:36

julkaa napisał(a):
*nie czytam fil, takich długich elaboratów, bo nie mam na to czasu - gdybys pisał zwięźlej i konkretniej to może :D

Czytasz, czytasz - chociażby posty New Life - są długie.
Sanna

Postprzez Filemon » 7 lut 2011, o 17:40

julkaa napisał(a):bla bla bla

*nie czytam fil, takich długich elaboratów, bo nie mam na to czasu - gdybys pisał zwięźlej i konkretniej to może :D

wiele osób przeczyta sobie Twoją odpowiedź i wyciągnie wnioski - ja już wyciągnąłem: swoim zachowaniem nie zasługujesz sobie, żebym traktował Cię poważnie, z szacunkiem i równorzędnie

dla mnie to co Ty tutaj robisz jest głupie - nie to co robi new*life

na dodatek to co robisz jest chamskie i nacechowane destruktywnymi intencjami... a new*life nie jest niszczycielką, taką jaką jesteś Ty...

głupia, bezduszna dziewucho... :D

i tak Cię właśnie będę traktował dopóki się nie zmienisz - przy czym absolutnie nie zależy mi na żadnej Twojej zmianie... możesz być taka głupia i prymitywna jak tylko Ci się podoba... najwyżej będziesz dostawała po dupie, dopóki zakuta pała się czegoś od życia i ludzi nie nauczy... :lol: :P
Filemon

Postprzez mahika » 7 lut 2011, o 17:43

:(
mahika

Postprzez julkaa » 7 lut 2011, o 17:50

To laski, k woli sprawiedliwości piętnujcie teraz nieregulaminowy post Fila :D

On też rzuca wyzwiskami. Jemu wolno? Normalne? Nienormalne? Relatywizm jest zły!
julkaa

Postprzez Filemon » 7 lut 2011, o 17:56

smuuuuutna glizzzzzZZZZZZda.... :haha: i do tego przewrotna... ;)
Filemon

Postprzez mahika » 7 lut 2011, o 18:00

Filemon napisał(a):smuuuuutna glizzzzzZZZZZZda.... :haha: i do tego przewrotna... ;)

to do mnie?
Ostatnio edytowano 7 lut 2011, o 18:00 przez mahika, łącznie edytowano 1 raz
mahika

Postprzez julkaa » 7 lut 2011, o 18:00

8)
julkaa

Postprzez mahika » 7 lut 2011, o 18:01

rozumiem że ci julka ulżyło...
mahika

Postprzez Filemon » 7 lut 2011, o 18:04

mahika napisał(a):
Filemon napisał(a):smuuuuutna glizzzzzZZZZZZda.... :haha: i do tego przewrotna... ;)

to do mnie?

mahika, chyba żartujesz...! a czy Ty innych tutaj obrażasz?? - pytanie retoryczne...

ona chce innych obrażać, to ją też będą...
Filemon

Postprzez Sanna » 7 lut 2011, o 18:05

julkaa napisał(a):To laski, k woli sprawiedliwości piętnujcie teraz nieregulaminowy post Fila :D

On też rzuca wyzwiskami. Jemu wolno? Normalne? Nienormalne? Relatywizm jest zły!

Pytałam Cię o agresję słowną wobec New Life- bo tej reakcji zupełnie nie rozumiem. Czemu to, że New Life jest emocjonalnie ciężko chora, marnuje swoje życie i nie potrafi/nie chce na razie tego zmienić ( jak mnóstwo innych ludzi na tej planecie) powoduje, że u Ciebie pojawia się skierowana na New Life agresja słowna?

Reakcję Fila rozumiem - jest odpowiedzią wprost na Twoje zachowanie. Wyzwisko za wyzwiska - proste.
Sanna

Postprzez mahika » 7 lut 2011, o 18:09

---------- 17:06 07.02.2011 ----------

Filemon, wiesz przecież że to nie ma sensu.
nie lepiej być ponad to i nie zniżać się do pewnych poziomów?
Ja robię out.
Buziaki :*
Sanna :kwiatek2:

---------- 17:09 ----------

julkaa napisał(a):To laski, k woli sprawiedliwości piętnujcie teraz nieregulaminowy post Fila :D

Cytowany niegdyś przez Ewkę Wyszyński - Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi.
mahika

Postprzez Filemon » 7 lut 2011, o 18:09

a wiesz mahika... że pierwszy raz czuję pragnienie, żeby Ci odwzajemnić buziaka, bo naprawdę czasem równa z Ciebie dziewczyna i dajesz się lubić! :D

no to odwzajemniam - serdecznie i po przyjacielsku... :)

:cmok: :kwiatek2: :slonko:
Filemon

Postprzez sikorka » 7 lut 2011, o 18:10

---------- 17:09 07.02.2011 ----------

Sanna napisał(a):Wyzwisko za wyzwiska - proste.

no :roll: i jakiez to szlachetne i na poziomie. pamietajcie - gowna sie nie rusza, bo smierdzi. a jak sie z gownem w polemike wchodzi na poziomie gownianym, to sie tym gownem sam czlowiek staje.

---------- 17:10 ----------

mahika napisał(a):

Cytowany niegdyś przez Ewkę Wyszyński - Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi.

zdaje sie, ze nie zgadzalas sie z tym cytatem :bezradny:

julka, fil juz nieraz pokazal swoja klase odpowiadajac wyzwiskiem na wyzwisko (innych oczywiscie srogo za to karzac slowem i upomnieniem), wiec mysle, ze nie ma sensu sie zastanawiac nad jego moralnoscia. on widzi tylko Twoje czy innych bledy - sam swoich nie dostrzega. 3maj sie Kolezanko i nie daj prowokowac :ok:
Ostatnio edytowano 7 lut 2011, o 18:13 przez sikorka, łącznie edytowano 1 raz
sikorka

Postprzez Filemon » 7 lut 2011, o 18:11

sikorka napisał(a):
Sanna napisał(a):Wyzwisko za wyzwiska - proste.

no :roll: i jakiez to szlachetne i na poziomie. pamietajcie - gowna sie nie rusz, bo smierdzi. a jak sie z gownem w polemike wchodzi na poziomie gownianym, to sie tym gownem sam czlowiek staje.

kochanie moje... ;) spoko! ja siem tam do takich zabieram w podwójnych ochronnych rękawiczkach i z kijem długości 5 metrUF.... :haha: if you get what I mean... ;)
Filemon

Postprzez mahika » 7 lut 2011, o 18:12

zdaje sie, ze nie zgadzalas sie z tym cytatem

:) a znajdź zdanie że się z nim nie zgadzam :)
zgodziłam się z tym rozdwojeniem które Ty zauważyłaś ;)
Ostatnio edytowano 7 lut 2011, o 18:14 przez mahika, łącznie edytowano 1 raz
mahika

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach