Moze jej sprawia przyjemośc takie uzależnienie?
Szczęscie to też jest akceptacja tego ,czego nie można zmienić
impresja napisał(a):Moze jej to sprawia przyjemośc takie uzależnienie?
problem jest taki tylko ze bylby to conajmniej 10kat b ogosciu sypia z wieloma panamiblanka77 napisał(a):impresja napisał(a):Moze jej to sprawia przyjemośc takie uzależnienie?
Nie wiem czy jej sprawia przyjemność, bo w jej przypadku to byłby masochizm. Ale najwyraźniej nie chce się od tego uwolnić.
I chyba szczęśliwa też zbytnio nie jest, skoro napisała tutaj. Już sama nie wiem na co liczy na forum i w życiu. Tak jak wyżej napisałam, niech stworzą trójkąt, może z czasem któreś się "wykruszy" z niego, a może będą żyli długo i szczęśliwie
limonka napisał(a): problem jest taki tylko ze bylby to conajmniej 10kat b ogosciu sypia z wieloma panami
blanka77 napisał(a):---------- 22:25 06.02.2011 ----------
Powinni zrobić grafik kto z kim kiedy i przynajmniej obyłoby się bez domysłów. Przypuszczam, że jej "chłopak" by się na to zgodzi, bo nie musiałby kombinować za jej plecami.
To straszne co napisałam, ale straszna jest cała ta sytuacja i człowiek dochodzi do absurdów.
---------- 22:27 ----------fil pewnie by go podrapal:)limonka napisał(a): problem jest taki tylko ze bylby to conajmniej 10kat b ogosciu sypia z wieloma panami
No to niech zamieszkają wszyscy w sanatorium u Fila
Podwójna korzyść: będą wszyscy razem i w sanatorium można się trochę podleczyć....
limonka napisał(a):blanka77 napisał(a):---------- 22:25 06.02.2011 ----------
Powinni zrobić grafik kto z kim kiedy i przynajmniej obyłoby się bez domysłów. Przypuszczam, że jej "chłopak" by się na to zgodzi, bo nie musiałby kombinować za jej plecami.
To straszne co napisałam, ale straszna jest cała ta sytuacja i człowiek dochodzi do absurdów.
---------- 22:27 ----------fil pewnie by go podrapal:)limonka napisał(a): problem jest taki tylko ze bylby to conajmniej 10kat b ogosciu sypia z wieloma panami
No to niech zamieszkają wszyscy w sanatorium u Fila
Podwójna korzyść: będą wszyscy razem i w sanatorium można się trochę podleczyć....
julkaa napisał(a):New Life, Wiesz dlaczego do ciebie nie dociera? Bo jesteś głupią jak but, pustą dziewuchą, egoistką, która ma w d. cały świat, swoje życie, życie bliskich - postępujesz kompletnie nieodpowiedzialnie - jak dziecko!
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 142 gości