dzięki!
mahika napisał(a):kajunia napisał(a):Czy to możliwe, żeby tak czuć np po 10 latach małżeństwa?
Przepraszam za to pytanie, ale tyle wokół mnie rozwodów, że czasem ciężko mi wierzyć w taką miłość po wielu latach...
Mnie też ciężko wierzyć w to, ale mam w domu taki przykład. Rodzice niedawno obchodzili 30 rocznicę ślubu i kochają sie chyba z każdym rokiem bardziej, sama nie wiem jak to jest możliwe, bo zawsze wydaje mi się że już bardziej nie można...
biscuit napisał(a):bo faceci to świnie
biscuit napisał(a):kasiorek43 napisał/a:
Kobieta nie potrafi oddzielać emocji od pracy, taka nasza natura i niestety jesteśmy bardziej mściwe od facetów...
pkt 3 regulaminu
"Każdy wypowiada się wyłącznie we własnym imieniu, nie używajcie zwrotów typu: "my kobiety", "ludzie tak mają", itp."
Exclamation
sikorka napisał(a):a skad te obawy kajuniu? czy w Twoim zwiazku dzieje sie cos takiego, co wskazywaloby na ewentualne przyszlosciowe niepowodzenie? z tego co wiem, to nie, wiec skad te obawy?
jesli myslisz, ze skoro innym dookola sie nie uklada to i Tobie nie powinno, to czy tak samo myslisz, ze skoro inni gina w wypadkach to i Ty zginiesz? albo skoro inni maja raka to i Ty bedziesz miala?
kajunia napisał(a):
Nie, w moim związku nie dzieje się nic złego i nic nie zapowiada zmian.
Ja po prostu nie znam osobiście żadnego udanego małżeństwa z wieloletnim stażem. Nawet jeśli są tacy, to wiem, że są to małżeństwa z kryzysem w tle, po zdradzie lub wieloletnich kłótniach.
Może stąd takie obawy...
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 144 gości