Bianko piszesz że Miasto w którym jesteś nie jest duże, ludzie dużo o sobie wiedzą,Tata szanowany i znany więc mniemam, że dziunia wie o Was podstawowe rzeczy + jęki Taty typu żona jest bo jest zadowolony nie jestem, a ja mam swoje życie.
Obrona wstepna to już chyba jedyne wyjście adwokat w przygotowaniu tj. taki, który przed ewentualnym rozwodem będzie realizował plan i radził jak zebrać wystarczajacą ilość sytuacji obciążajacych Tatę tak by prócz domu, lub jego połowy wypłacał Twojej Mamie wystarczające alimenty (firma duża nie bedzie łatwo zrobić kombinacji księgowych) można wspomnieć o stanie zdrowia pogarszajacym się...przez stres.
Może się panna znudzi - policzek dla Taty- powrót
gorzej gdy się znudzi a bedzie w brzuchu dzieciak. Wydaje mi się, że wówczas Tata, jeśli jakoś nie pcha się do Twojego Maleństwa z czułościami, będzie zwiewać ... ale to już za późno.
Przed tym Mama musi sie zabezpieczyć.
Taka przebiegła istota wymyśli wówczas prócz pieniędzy na pa pa poważnych alimentów, pozyskania części udziałów w firmie i szargania opinii - taki trochę film dług.A jeśli ktoś jej doradzi, że teoria o gwałcie byłaby jeszcze bardziej dochodowa? Proszę się nie nabijać tylko zastanowić.