Bianka napisał(a):Jago jeśli dziunia doprowadzi do rozwodu to moja mama nie przeżyje i ile z nią ojciec pożyje nieistotne...
Połowa majątku to także długi jak stąd do moskwy o czym dziunia nie wie:)
A prawnik drrrogi? mama nie ma z czego odkładać, on jej ostatnio nie daje prawie wcale pieniędzy, ma może 50 zł w portfelu..
Dokładnie mam takie samo zdanie - i zawsze patrzę przez pryzmat tego KTO KOMU i CO obiecywał... Wtedy widać wyraźnie KTO jest nie w porządku. To tata Bianki ślubował wierność swojej żonie, a nie "dziunia" - i to ON nawala w tej dziedzinie, i to JEGO powinno się winić sytuacji...Honest napisał(a):Wiecie dlaczego nie powinno się teraz atakowaj tej kobiety? Ponieważ na człowieka silnego, oddanego rodzine, nawet sama Angelina Jolie nie zadziała. Nie w niej jest problem, a w reakcji taty Bianki.
Wiesz, jakie jest niebezpieczeństwo w takim rozumowaniu? Że nawet jeśli uda Wam się odstraszyć tę jedną, to za chwilę może być następna, i następna... A w dodatku ojciec może już być czujniejszy i możecie w ogóle o tym nie wiedzieć. Póki Twój ojciec nie zmieni czegoś w sobie, póki Twoi rodzicie nie będą mieli silnego, dobrego związku, to niestety nie uda Wam się to bieganie, skakanie naokoło ojca i odpędzanie każdego możliwego zagrożenia...Bianka napisał(a):Honest to jest idiota w kryzysie wieku mocno średniego! dostał na łeb bo mu młoda dupą zamachała, zawsze był wpływowy i ulega silnie jej wpływowi dlatego ja bym się skłaniała żeby ją zmusić do zaprzestania smsów i tel.
limonka napisał(a)::( czyli 40 lat malzenstwa nic nie gwarantuje:(ewka napisał(a):Bianka napisał(a):Mój ojciec ma prestiżowy zawód, jest znany i lubiany, wszędzie poważany, ma dość uznania i kłaniania w pas!
Czyli - robił i robi to, co chce.
blanka77 napisał(a):Z drugiej strony może ona nie ma pojęcia, że Wy o wielu rzeczach wiecie i dobrze się bawi tą znajomością. Czar by prysł gdyby ją uświadomić, że sprawa nie jest już tajemnicą.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości