przez Bianka » 6 sty 2011, o 00:51
Sans no faktycznie niemożliwe, mama nie utrzyma domu, nie ma dokąd pójść, widzi siebie idącą pod most, zostawiającą swoje życie i zaczynającą nowe, nie swoje, moja mama to starsza pani jak i ojciec zresztą...wyobraz sobie swoją babcię nagle wyprowadzającą się dokąś, bliżej nieokreślonego miejsca czy będzie szczęśliwa? no i brak środków do życia, do tego znajomi prawdopodobnie zostaną przy nim i dziuni, bo warto takiego jak on znać, jakby co pomoże, ma jakieś możliwości, z racji zawodu lgną do niego...Może mogłaby go tym przestraszyć a może nie? może powiedziałby ok, rozwiedzmy się? ona by tego nie przeżyła, ma chore serce i wiele innych schorzeń:(
Nakoto moja mama uważa że do konkurencji stawać nie ma szans, sama sobie dowala, że jest gruba, że stara i co może z młodą??do tego nie ma nic swojego, żadnego zabezpieczenia, gada że jest nikim, śmieciem itp że może sobie pójść pod most i tyle, woli umrzeć niż stracić swoje życie...bo dla niej to to samo...ma depresje, wiem, widzę...
Aa a ojciec o reputacje nie dba, ma gdzieś ludzi bo o tym też do niego mówiła to powiedział że ma to gdzieś:(
W otoczeniu na dokładkę mamy kilka przykładów znajomych o tym samym zaweodzie zostawiających żony dla młodych dup...sorry..