Sorki że nie odpisałam ale przeczytałam wszystko i zgubiłam się nieco:/
Jutro postaram się dokopać do pytań do mnie..
mahika napisał(a):Odwaga powoduje, że mamy siłę stawić czoła lękom, słabościom, wściekłym tchórzofretkom i toksycznym kredkom.
mahika napisał(a):Odwaga powoduje, że mamy siłę stawić czoła lękom, słabościom, wściekłym tchórzofretkom i toksycznym kredkom.
Monia0107 napisał(a):Podaje cytaty słowa P.D nie obgaduję daję przykład chamskiego zachowania z pobłażliwością traktowany na róznych forach.Szczęśliwie nie przez wszystkich.Niepojete że nie Zrozumiałaś Ewo.
Monia0107 napisał(a):Miłobyłoby gdybyś wyjaśniła mi jak oddzielić osobę od jej zachowania.Uderzę a potem mówię to nie była moja ręka????
Monia0107 napisał(a):- wypraszam sobie magiel ... nie mój poziom....
Monia0107 napisał(a):miał byc spokój i ciepło
Monia0107 napisał(a):ale nie jest zrozumiałe pochwalanie słów ulżyj sobie =szczucie, wywyższające się przemowy,nekanie i wredne wypytywanie gdzie na kilometr czuć, że niepowodzenia cieszą niechcianego rozmówcę. Czy tego nie Zauważasz.
Monia0107 napisał(a):]Może czas oczyścić atmosferę bo nikt nie będzie w stanie nikomu pomóc przez strach przed otworzeniem się. Nie taka była idea forum.
Justa napisał(a):mahika napisał(a):Odwaga powoduje, że mamy siłę stawić czoła lękom, słabościom, wściekłym tchórzofretkom i toksycznym kredkom.
Rewelka. Chcesz coś za prawa autorskie - bo niechybnie odgapię. :marchewka:
Monia,wierz mi, nie warto roztrząsać pewnych rzeczy. Szkoda zachodu.
Monia0107 napisał(a):Miłobyłoby gdybyś wyjaśniła mi jak oddzielić osobę od jej zachowania.Uderzę a potem mówię to nie była moja ręka????
Monia0107 napisał(a):- wypraszam sobie magiel ... nie mój poziom....
Monia0107 napisał(a):]Może czas oczyścić atmosferę bo nikt nie będzie w stanie nikomu pomóc przez strach przed otworzeniem się. Nie taka była idea forum.
doduś napisał(a):"Za wojnę są odpowiedzialni nie tylko ci, którzy ją bezpośrednio wywołują, ale również ci, którzy nie czynią wszystkiego co leży w ich mocy, aby jej przeszkodzić."
doduś napisał(a):Mahika na zdrowie !
Mądrego to Dziadka słowa. Szkoda, że już nie powie nic więcej
Nie wiem, Moniko, skąd ta myśl, że do Ciebie adresowałem cytat. Oświadczam Ci zatem, że nie Ty byłaś jego adresatką.
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości