Bianka napisał(a):Mówiłam już mamie o takim pomyśle, zrealizowała inaczej, po prostu powiedziała mu że skoro to tylko taka koleżanka to czemu jej nie zna itp i kto to jest, a on- nie odpowiadał:(
Dziś byli u znajomych i on wychodził pierwszy bo do pracy, mama została ze znajomą w domu, po 15 minutach wrócił mąż tej znajomej i pyta mamy a to Ty przyjechałaś tym niebieskim wozem??( wie że mama nim nie jezdzi bo duży) - czyli tata nie odjechał od razu, tylko stał tam jeszcze 15 min. więc na pewno gadał z tą laską...no i mama mu to wieczorem dziś powiedziała, zaczął się bronić i krzyczeć że to nieprawda!! że on od razu odjeżdżał itp
Tak więc podejrzewam że tak samo może atakiem reagować na odkrycie kart kompletne:(
Widać nic po dobroci nie zadziała jazda po bandzie za przyzwoleniem Mamy będzie właściwa, albo panienka nie jest świadoma takiego a nie innego stanu rzeczy albo robi to celowo.
Więc bez sentymentów, 3 na 1 stosunek sił ...a z tym billingiem będzie trudno żeby oddał ale po co zależy w jakiej jest sieci mozna sprawdzić połączenia itreśc sms-ów i wydrukować trzeba założyć lub znać hasło-i tak to wiesz Bianko po co piszę ...podgląd szybszy i Tata będzie mniej uważny.To nie jest obca osoba a bliska więc o ewentualnym spotkaniu w sadzie o bezprawne przegladanie maili - naruszenie dóbr osobistych mozna wybrnąć - tata podał hasło w stanie nietrzeźwym, tata prosił o zalogowanie bo sam nie umie....
można , ale już b.kłopotliwe prawnie będzie wysłać "jakiś odpowiedni" sms gdy stan przkroczy poziom alarmowy "znudziłem i bawiłem się tobą nie pisz nie dzwoń córki i zona mnie potrzebują ja ich też" sam sie zdziwi. Wyobraź sobie Bianko scenariusz gdy sms od panienki przyjdzie do Twojej Mamy raczej wam sie nie przyzna i stan zdrowia sie pogorszy - (znów Chrońcie Mamę przepraszam ale piszę to kolejny raz bo w pewnym momencie dzieci obejmują opieke nad rodzicami tak jest przecież w kochajacych sie rodzinach). a może wystarczy zapytać z kim Tato byłeś tu ..... to nie moja starsza koleżanka ze szkoły?trochę strachu nie zawadzi Zacznie się ukrywać - adwokat rozdzielność majątkowa - nie wiadomo co ta panna wymyśli wspólny zakup, prezent, pożyczka.pełnomocnictwo do konta.
kurcze parszywe to życie .
Przepraszam że tak wypisuję to nie pusta twórczość dla strachu byłam świadkiem rozpadu 2 małżeństw facet miał kochankę 14 lat jest właścicielem kantoru- efekt :dom, samochód zostawił żonie, sam przeniósł się do kochanki obie str. zadowolone, drugie facet kochanka zdjęcie z fotoradaru przyszło na adres domowy żona otworzyła ,swoją drogą ostrość foto zadziwiająca, rozwód z orzeczeniem winy, nie było dzieci po dwóch m-cach od rozwodu żona zmarła na zawał, i trwające: facet również zdradza w domu basen, auto z półki wyścigowej, dwie córki żona raczej wie gdy wyjeżdża z dziewczyami nad morze on zostaje i szaleje , kobitka nic nie powie bo dużo straci, on podobno ją kocha nie zwiąże się z inną bo to su.i fajne co. a kim on jest....