Rodzice, pomóc mamie...

Problemy z partnerami.

Postprzez Monia0107 » 29 gru 2010, o 03:32

Bianka napisał(a):Mówiłam już mamie o takim pomyśle, zrealizowała inaczej, po prostu powiedziała mu że skoro to tylko taka koleżanka to czemu jej nie zna itp i kto to jest, a on- nie odpowiadał:(
Dziś byli u znajomych i on wychodził pierwszy bo do pracy, mama została ze znajomą w domu, po 15 minutach wrócił mąż tej znajomej i pyta mamy a to Ty przyjechałaś tym niebieskim wozem??( wie że mama nim nie jezdzi bo duży) - czyli tata nie odjechał od razu, tylko stał tam jeszcze 15 min. więc na pewno gadał z tą laską...no i mama mu to wieczorem dziś powiedziała, zaczął się bronić i krzyczeć że to nieprawda!! że on od razu odjeżdżał itp
Tak więc podejrzewam że tak samo może atakiem reagować na odkrycie kart kompletne:(

Widać nic po dobroci nie zadziała jazda po bandzie za przyzwoleniem Mamy będzie właściwa, albo panienka nie jest świadoma takiego a nie innego stanu rzeczy albo robi to celowo.
Więc bez sentymentów, 3 na 1 stosunek sił ...a z tym billingiem będzie trudno żeby oddał ale po co zależy w jakiej jest sieci mozna sprawdzić połączenia itreśc sms-ów i wydrukować trzeba założyć lub znać hasło-i tak to wiesz Bianko po co piszę ...podgląd szybszy i Tata będzie mniej uważny.To nie jest obca osoba a bliska więc o ewentualnym spotkaniu w sadzie o bezprawne przegladanie maili - naruszenie dóbr osobistych mozna wybrnąć - tata podał hasło w stanie nietrzeźwym, tata prosił o zalogowanie bo sam nie umie....
można , ale już b.kłopotliwe prawnie będzie wysłać "jakiś odpowiedni" sms gdy stan przkroczy poziom alarmowy "znudziłem i bawiłem się tobą nie pisz nie dzwoń córki i zona mnie potrzebują ja ich też" sam sie zdziwi. Wyobraź sobie Bianko scenariusz gdy sms od panienki przyjdzie do Twojej Mamy raczej wam sie nie przyzna i stan zdrowia sie pogorszy - (znów Chrońcie Mamę przepraszam ale piszę to kolejny raz bo w pewnym momencie dzieci obejmują opieke nad rodzicami tak jest przecież w kochajacych sie rodzinach). a może wystarczy zapytać z kim Tato byłeś tu ..... to nie moja starsza koleżanka ze szkoły?trochę strachu nie zawadzi Zacznie się ukrywać - adwokat rozdzielność majątkowa - nie wiadomo co ta panna wymyśli wspólny zakup, prezent, pożyczka.pełnomocnictwo do konta.
kurcze parszywe to życie .
Przepraszam że tak wypisuję to nie pusta twórczość dla strachu byłam świadkiem rozpadu 2 małżeństw facet miał kochankę 14 lat jest właścicielem kantoru- efekt :dom, samochód zostawił żonie, sam przeniósł się do kochanki obie str. zadowolone, drugie facet kochanka zdjęcie z fotoradaru przyszło na adres domowy żona otworzyła ,swoją drogą ostrość foto zadziwiająca, rozwód z orzeczeniem winy, nie było dzieci po dwóch m-cach od rozwodu żona zmarła na zawał, i trwające: facet również zdradza w domu basen, auto z półki wyścigowej, dwie córki żona raczej wie gdy wyjeżdża z dziewczyami nad morze on zostaje i szaleje , kobitka nic nie powie bo dużo straci, on podobno ją kocha nie zwiąże się z inną bo to su.i fajne co. a kim on jest....
Monia0107

Postprzez doduś » 29 gru 2010, o 10:20

ohyda
doduś

Postprzez Monia0107 » 29 gru 2010, o 10:33

doduś napisał(a):ohyda

Bronisz Taty w Twoim przypadku nie powinno to dziwić a piszesz że masz "rodzinę". Rodzina a rodzina. Ohyda jest w łazience i patrzy jak Myjesz "dumną"twarz.
Monia0107

Postprzez mahika » 29 gru 2010, o 10:34

:lol:

---------------------------

a może wystarczy zapytać z kim Tato byłeś tu ..... to nie moja starsza koleżanka ze szkoły

nie wiem czy wystarczy, ale mnie się podoba to pytanie Bianko, co o tym myślisz?
mahika

Postprzez doduś » 29 gru 2010, o 10:42

Monia0107 napisał(a):

Bronisz Taty w Twoim przypadku nie powinno to dziwić a piszesz że masz "rodzinę". Rodzina a rodzina. Ohyda jest w łazience i patrzy jak Myjesz "dumną"twarz.

Nikogo nie bronię

Wycieczka osobista też ohydna
doduś

Postprzez ewka » 29 gru 2010, o 10:43

---------- 09:42 29.12.2010 ----------

Monia0107 napisał(a):

Ja nie uważam, że Doduś broni taty (dlaczego tata z wielkiej litery?). Doduś w moim rozumieniu jest przeciwny takim działaniom, ot tak po prostu.

I nie mogę nie zapytać... dlaczego Monia robisz takie personalne wycieczki w stosunku do Dodusia? Tak pytam, bo nie potrafię zrozumieć, a chciałabym.

---------- 09:43 ----------

doduś napisał(a): Wycieczka osobista też ohydna

Aleśmy się zgadali :D
ewka

Postprzez Monia0107 » 29 gru 2010, o 11:05

ewka napisał(a):---------- 09:42 29.12.2010 ----------

Monia0107 napisał(a):

Ja nie uważam, że Doduś broni taty (dlaczego tata z wielkiej litery?). Doduś w moim rozumieniu jest przeciwny takim działaniom, ot tak po prostu.

I nie mogę nie zapytać... dlaczego Monia robisz takie personalne wycieczki w stosunku do Dodusia? Tak pytam, bo nie potrafię zrozumieć, a chciałabym.

---------- 09:43 ----------

doduś napisał(a): Wycieczka osobista też ohydna

Aleśmy się zgadali :D

niechetnie ale odpowiem, Ewo nie jestem jak plaster na ranę czasem trzeba zdezynfekować...wiele Twoich wpisów czytałam i musze powiedzieś że były często pytaniami zachęcajacymi do rozmowy lub stwierdzeniami neutralnymi - takie jak w bajeczce dzwoneczek cz2 akcja terrenzio i mądra sowa...pytanie ,sowa hmmm? z różna intonacją, to niektórym pomaga i się sami zastanowia, mnie tez pomogły za co dziękuję, a doduś wystarczy przeczytać kto pierwszy był "nie na miejscu"- wycieczki osobiste. W realu bronię sie sama z róznym skutkiem tu odpowiadam szczerze na słowa rozmówców, w realu nikt prócz rozmówcy nie słyszy. Natomiast doduś jeśli wybrnął obronną ręką z własnego problemu powinien mniej kpić cyt" no proszę nie hamuj sie odpowiedz" "lub odpowiada za mnie "przecież widzisz -do kogoś - że nadal(o mnie) tkwi w tym zwązku" takich zachowań nie toleruje chęć szczucia,obgadywanie,dwulicowość itp. odbieram Jego wpisy jak od toksycznego człowieka takiego wampira energetycznego. A Taty z dużej litery bo z małej może myślec o Nim Rodzina Bianki.
Ewo chętnie dowiem sie czemu doduś, mimo tego, że łatwobyłoby prześledzic jego niegrzeczne komentarze przypadł Ci do gustu.Zpójrz ile osób inaczej Go odbiera ....czy nie można sie bronić
Monia0107

Postprzez mahika » 29 gru 2010, o 11:17

Moniu, nie denerwuj się, uwierz mi, nie warto.

Zawsze możesz poprosić, albo lepiej zażądać NIEKOMENTOWANIA przez niektóre osoby Twoich wpisów :lol:
mahika

Postprzez impresja » 29 gru 2010, o 11:33

Monia ,najbardziej tutaj dociera do większości sławetne "ODWAL SIĘ" :lol: :lol: :lol:
Chyba ludzie potrzebują ,żeby przemawiać do nich w ich języku :lol: :lol:
impresja

Postprzez ewka » 29 gru 2010, o 12:06

Monia0107 napisał(a):Ewo chętnie dowiem sie czemu doduś, mimo tego, że łatwobyłoby prześledzic jego niegrzeczne komentarze przypadł Ci do gustu.

To nie ma nic wspólnego z gustem, a poza tym - nie będę w temacie Bianki pisać o Dodusiu i swoich odczuciach z nim związanych :D
W sferze chęci dowiedzenia się musisz więc pozostać :kwiatek2:
ewka

Postprzez Sanna » 29 gru 2010, o 13:44

impresja napisał(a):Monia ,najbardziej tutaj dociera do większości sławetne "ODWAL SIĘ" :lol: :lol: :lol:
Chyba ludzie potrzebują ,żeby przemawiać do nich w ich języku :lol: :lol:

I Ty,wrażliwa i taktowna, w taaakim towarzystwie....
Sanna

Postprzez impresja » 29 gru 2010, o 14:04

AAAAAAAAAAAAaa mam misję nieść kaganek oświaty :lol: :lol: :lol: :P
impresja

Postprzez Sanna » 29 gru 2010, o 14:49

,, Nic tak nie prowadzi na manowce jak poczucie wielkiej misji".
A. Majewski
Sanna

Postprzez impresja » 29 gru 2010, o 14:52

Nie oznacza ,że jakis majewski czy inny czort ma rację :P cytaty mnie nie wzruszają,wcale nie muszą być mądre i nie sa dla mnie żadnym punktem odniesienia.

Ale mnie pilnujesz ,łazisz za mną i depczesz po pietach ,chyba coś Ci oferuję ,skoro jesteś na kazde moje p....sorry....kichnięcie Sanno :lol: :lol: :lol: :lol:
impresja

Postprzez Sanna » 29 gru 2010, o 14:59

Co do pierwszej części - ???

co do drugiej, a cóż to za ,,p..... " ? Impresjo, po co te kropeczki? Nie krępuj się, bądź sobą :) .
Sanna

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Problemy w związkach