Biuro matrymonialne - dobry pomysł?

Problemy z partnerami.

Postprzez uważaj » 22 gru 2010, o 15:22

mahika napisał(a):Na spacery chodzę ale jakoś nigdy nikogo nie poznałam na takowym ;)

Moja koleżanka miała ostatnio taką fajną sytuację. Na spacerze właśnie. Szła w tym samym kierunku, co pewien pan, którego widywała od czasu do czasu, pan z pobliskiej dzielnicy ;-) no i on się tak najpierw odwrócił, zobaczył ją, a następnie zagadał coś w stylu: "A dzień dobry pani. A wie pani, pani jest taka ładna" :D ale nie żadne tam jakieś bajery, tylko tak naturalnie... z tego jak opowiadała koleżanka - zaskoczyło ja to zupełnie :D ... no i od tamtego czasu umawiają się na wspólne spacery :-) To tak w telegraficznym skrócie historia pewnej znajomości ;-)
uważaj

Postprzez marie89 » 22 gru 2010, o 15:59

:)
marie89

Postprzez Mały biały kotek » 23 gru 2010, o 10:53

Mimo wszystko ja jestem dość skryta i taka zaczepka na spacerze mogłaby być przeze mnie odebrana jak bajer itp. Zamiast zrobić wstęp do znajomości zmyłabym się szybkim krokiem.
Na koncerty też czasem chodzę sama, ale no właśnie... ta sama sytuacja, co wyżej.

Większość mężczyzn poznaję czy to w związku z hobby (jestem wyluzowana, a przez to bardziej kontaktowa), ale przez wspólnych znajomych.
Mały biały kotek

Poprzednia strona

Powrót do Problemy w związkach