przez Monia0107 » 21 gru 2010, o 11:13
a ja nie.... naiwność to cecha dzieci, lub niedoświadczonych dorosłych
czym przerażony że nie należy Mamy wystawiac na próbą utraty zycia? tym że facet który zdradza nie musi ponieśc kary?tym że silniejsza-córka broni słabszą Matkę, tym że przebiegłośc 33 latki może zabić" rodzinę ...tak niektórych trzeba niszczyć bo niestety przymykanie oka,spolegliwość, przybieranie roli ofiary dla podłych i cwanych ludzi jest jak zachęta. Wszechobecna znieczulica, złośliwość to trzeba zwalczać. A że sprytny będzie udawał ze nie rozumie co do niego się mówi, będzie smiał się w twarz to jedyną metodą jest wyrządzenie krzywdy... tak psychicznej dlaczego bo siebie i bliskich trzeba chronić.
Doduś czytałam Twoje posty jesteś osoba bardzo wytrwałą w odbudowywaniu zwiazku który sam zepsułeś lub zlekceważyłeś masz więc złotą" żone która Twoje starania docenia, jak czytałam też nie zawsze było do przodu mimo starń a czy naprawde tak powinieneś zrobić czy walczyc o uczucia żony gdy wczesniej je zdeprymowałeś. czy żona nie zasługuje na kogoś leprzego, lub życie nie polegajace na odbudowywaniu i wybaczaniu to meczące -psychologia- to metoda uwłaszczania osoby człowiiek myśli dam nam szansę i jest bo jest. A gdybyś Ty doznał podobnej krzywdy od zony to stac byłoby Cie na taka pracę nad wbaczaniem? jeśli nie wyjaśni się podstaw: nie bije się, nie poniża, nie zdradza, nie zabiera męża,żony, nie kpi, nie sznuje, nie ośmiesza, to na porządku dziennym będzie ...o lezy człowiek nie wołamy karetki bo pewnie jest pijany, przechodziłem w sklepie zrzuciłem przedmiot który się potłukł zwiewam, uciekam z miejsca wypadku kopie leżącego wrzucam do kosza, zabieram portfel umierajacemu. taka jest kolejność więc zło nalezy zatłuc w zarodku.
kajunia a czy musi być wiadome od kogo pomówienie pochodzi zacytuj jeszcze jakiś art na ww. przykłady
ps nigdy sie nie zemsciłam jestem ofiara mobbing w pracy podobnie w domu (wiadomo inaczej) zbyt dosłownie zrozumiałas mój post chodzi o pokazanie panience i tatusiowi ich miejsca w świecie
Ostatnio edytowano 21 gru 2010, o 11:20 przez
Monia0107, łącznie edytowano 1 raz