Schematu jednak ich funkcjonowania nie znasz, musiałabyś o wiele więcej o nich wiedzieć, mój ojciec to typ którego nie da się ułożyć i bardzo specyficzny, oddany mamusi i tatusiowi kiedy jeszcze żyli, bratu siostrze i kuzynom bardziej niż mamie i nam! i mama całe życie musiała sobie z tym radzić i ciągle była be...typ który ma swój świat, swoje gazety, swoje książki i przede wszystkim tv:sport i wiadomości, polityka na okrągło...czy jest święto, czy są goście nieważne...on powinien docenić kogo miał u boku całe życie a mama niestety trafiła w chrzan jak mówi przysłowie, miała mase adoratorów, mogła przebierać wybierać i wybrała takiego typa, tyle...
Bianka napisał(a):To nie jest cel tylko możliwy finał, optymistyczny a co?
nakota napisał(a):Bianka, ale tu jest jedna kwestia.
Żeby to osiągnąć, mama musi wyjść z pozycji nie "Ty taki owaki, ja Ci 40 lat poświęciłam a Ty mi tak odpłacasz" - ale z pozycji "jestem lepsza i ważniejsza niż ona i pozostanie ze mną przyniesie Ci takie i takie korzyści". Czy to jest w ogóle dla niej wykonalne?
.
Monia0107 napisał(a): Przykro ale niektórych ludzi trzeba niszczyć
Powrót do Problemy w związkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 203 gości